ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αυτό το «μαγικό» συστατικό θα αυξήσεις την ποσότητα του φαγητού

Με αυτό το «μαγικό» συστατικό θα αυξήσεις την ποσότητα του φαγητού

Οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, μαγειρεύουν με περιορισμένο προϋπολογισμό. Ωστόσο, γνωρίζατε πως υπάρχουν τρόποι για να φτουρήσει ένα γεύμα και να φτάσει για όλους;

Και ο ιδανικότερος όλων; Οι φακές.

Οι φτηνές φακές («το φαγητό των φτωχών») αυξάνουν όχι μόνο την ποσότητα ενός φαγητού, αλλά και την περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά.

Και, ακόμα καλύτερα, πάνε με πάρα πολλά πράγματα, καθώς οι σεφ τις προτείνουν πια ως βασικό συστατικό σε σάλτσες, σαλάτες και σούπες. Οι πιο δημιουργικοί μάλιστα από αυτούς τις βάζουν πια στα πάντα, από ζυμαρικά και κρέατα μέχρι και πιάτα με ψάρι.

Αν το φαΐ μοιάζει λίγο, οι φακές θα το κάνουν να πάει πολύ μακριά. Και σε όρους ποσότητας, αλλά και σε πόντους γαστρονομικής φαντασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεμιστά με φακές, μακαρόνια με φακές, κεφτέδες με φακές και πάει λέγοντας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.