ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το ξέρατε; – Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να βάζετε τυρί στα μακαρόνια

Το ξέρατε; – Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να βάζετε τυρί στα μακαρόνια

Τα μακαρόνια είτε με απλό τυρί είτε με κάποια σάλτσα, αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων.

Ωστόσο, όμως σε αυτό ακριβώς το σημείο θα πρέπει να προσέχουμε, στο τυρί.

​Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τους ειδικούς αυτός δεν μοιάζει να είναι ένας καλός συνδυασμός. Πιο συγκεκριμένα η εξήγηση βασίζεται καθαρά στα συστατικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα και τα μακαρόνια και το τυρί.

Τα μακαρόνια, λοιπόν, περιέχουν άμυλο, που έχει διαφορετικό χρόνο πέψης από την πρωτεΐνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί η πέψη και να οδηγεί σε ζύμωση κι άλλα πεπτικά προβλήματα. Γι’ αυτό και μπορεί να αισθάνεστε πιο φουσκωμένοι όταν τρώτε μακαρόνια και να μην φταίει η ποσότητα που καταναλώσατε. Από εδώ και πέρα θα ξέρετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.