ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Δερμετζόγλου: «Έκανα δύο χρόνια να συνέλθω μετά το Survivor – Βρισκόμουν συνέχεια στους γιατρούς»

Ε.Δερμετζόγλου: «Έκανα δύο χρόνια να συνέλθω μετά το Survivor – Βρισκόμουν συνέχεια στους γιατρούς»

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, νικήτρια του πρώτου ελληνικού Survivor μίλησε για τις δυσκολίες που έζησε, ενώ αποκάλυψε ότι βρισκόταν για χρόνια στους γιατρούς μετά το παιχνίδι.

«Είχα πάθει δηλητηρίαση και πολλά παιδιά, τα οποία δεν τα έδειξαν τότε. Λόγω ασιτίας και έλλειψης βιταμινών, δύο χρόνια ήμουν συνέχεια στους γιατρούς. Ακόμη και τώρα έχω πληγές στο σώμα μου από το Survivor που δεν θα φύγουν ποτέ. Όσο πιο πολύ υπέφερες, αρρώσταινες, τόσο πιο πολύ πούλαγε. Είχαμε χαζά έπαθλα. Κάτι πίτσες προς το τέλος είχαμε κερδίσει με εκατομμύρια μυρμήγκια επάνω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα επένδυσα τα χρήματα σε πολλές δουλειές, χρηματιστήρια. Δεν πέρασα καλά από τους δημοσιογράφους μετά το Survivor, με πυρπολήσατε άσχημα», εξομολογείται η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.