ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Είναι παράξενοι ή απλά γνωρίζουν κάτι παραπάνω; – Αυτά είναι τα φαγητά που δεν τρώνε οι γνωστοί σεφ

Είναι παράξενοι ή απλά γνωρίζουν κάτι παραπάνω; – Αυτά είναι τα φαγητά που δεν τρώνε οι γνωστοί σεφ

Αν και είναι ανοιχτοί σε γεύσεις και παραλλαγές φαγητών υπάρχουν κάποια φαγητά που αρνούνται να φάνε οι διάσημοι σεφ.

Δείτε για ποια μιλάμε…

Ree Drummond

Η σταρ του Food Network αποφεύγει τις μπανάνες. Σε όλες τις μορφές της, μέσα σε γλυκό, καραμελωμένες, τηγανητές αντιστέκεται ακόμα και στις μπανάνες με μερέντα!!!

Anthony Bourdain

Ο αείμνηστος σεφ και παρουσιαστής δεν έτρωγε ποτέ το φαγητό στα αεροπλάνα. Ακόμα και σε πτήσεις υπερατλαντικές απόφευγε να δοκιμάσει τα γκουρμέ φαγητά των ακριβών αεροπορικών εταιρειών.

Gordon Ramsay

Ο αθυρόστομος σεφ που δεν θες να νευριάσεις για κανένα λόγο, σιχαίνεται τη πίτσα με ανανά. “Δεν βάζεις ανανά σε πίτσα για κανένα γαμ….λόγο”, φαντάζεστε ποιος το δήλωσε!!!

Guy Fieri

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O εκκεντρικός σεφ αποφεύγει τα αυγά, ειδικά όταν είναι μαγειρεμένα τηγανητά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.