ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η κίνηση – ματ που πρέπει να κάνετε πριν βάλετε τα βραστά αυγά στο ψυγείο

Η κίνηση – ματ που πρέπει να κάνετε πριν βάλετε τα βραστά αυγά στο ψυγείο

Τα βραστά αυγά αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και αποτελούν ένα από τα πιο εύκολα σνακ που μπορείτε να έχετε έτοιμο στο ψυγείο σας.

Από μυστικά για πραγματικά σφιχτά αυγά μέχρι και τρόπους για να καθαρίζονται εύκολα, δεν υπάρχουν και πολλά που δεν έχουν γραφτεί για το αγαπημένο φαγητό.

Ειδικά για το ξεφλούδισμά τους, που μπορεί να γίνει κάπως δύστροπο, οι συμβουλές δίνουν και παίρνουν. Και όλες έχουν να κάνουν με το καθάρισμά τους όταν είναι ακόμα φρέσκα, μόλις κρυώσουν δηλαδή από το βράσιμο.

Γιατί αν τα βάλεις στο ψυγείο με το τσόφλι, τότε καθαρίζονται ακόμα πιο δύσκολα, κάνοντας το έργο σχεδόν αδύνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν τα βάλουμε στο ψυγείο λοιπόν, τα ξεφλουδίζουμε όσο είναι ακόμα φρέσκα και διαχειρίσιμα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.