ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με αυτήν τη διατροφή θα… προσελκύσετε τις γυναίκες!

Με αυτήν τη διατροφή θα… προσελκύσετε τις γυναίκες!

Αυτό το είδος διατροφής καθιστά έναν άνδρα ακαταμάχητο για μία γυναίκα.

Μπορεί να νομίζεις ότι ένα six pack, οι γυμνασμένοι τρικέφαλοι και ένα ακριβό άρωμα θα γεμίσουν την ατζέντα σου με γυναικεία ονόματα και τηλέφωνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με την επιστήμη το μυστικό βρίσκεται στη διατροφή σου.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Μακουάρι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αφού έλεγξαν τη διατροφή 43 ανδρών με ένα ειδικό μηχάνημα, τους ζήτησαν να γυμναστούν φορώντας ένα καθαρό, βαμβακερό μπλουζάκι. Στη συνέχεια έδωσαν τα ιδρωμένα τους ρούχα σε γυναίκες, οι οποίες κλήθηκαν να τα βαθμολογήσουν με βάση τη μυρωδιά τους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες προτιμούσαν τη μυρωδιά των ανδρών που ακολουθούσαν μια χορτοφαγική διατροφή ή που τουλάχιστον κατανάλωναν πολλά φρούτα και λαχανικά. “Το ξέραμε ότι η σωματική μυρωδιά σχετίζεται με την ελκυστικότητα, ειδικά για τις γυναίκες”, δήλωσε ο Ian Stephen, καθηγητής ψυχολογίας στο εν λόγω πανεπιστήμιο. “Οι γυναίκες βασικά θεώρησαν ότι οι άντρες που έτρωγαν περισσότερα λαχανικά μύριζαν καλύτερα”, συνέχισε. Απ’ ό,τι φαίνεται ο έρωτας τελικά περνάει από τη…μύτη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή πέρα από το ότι η χορτοφαγική διατροφή έχει θετικά αποτελέσματα για την υγεία, χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα, μακριές βλεφαρίδες και μαλλιά και πιο “πικάντικη” σεξουαλική ζωή, τώρα μαθαίνουμε ότι μάς κάνει και πιο ελκυστικούς. Θέλεις και άλλους λόγους για να τη δοκιμάσεις;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.