Η θαυματουργή μαρινάδα που φέρνει αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά

Η θαυματουργή μαρινάδα που φέρνει αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά

Οι μαρινάδες στα κρέατα έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, όμως χρειάζονται πολλές ώρες στο ψυγείο ώστε να πετύχετε το επιθυμητό σίτεμα.

Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις αν έχεις μόνο μισή ώρα ως το ψήσιμο; Σύμφωνα με το BBC, πιάνεις το κόκκινο κρασί.

Το κόκκινο κρασί διαπερνά τις ίνες του κρέατος, διασπώντας τες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και ταυτόχρονα προσδίδει στο κρέας κι ένα βαθύ χρώμα.

Ως όξινο συστατικό, επεμβαίνει στους ιστούς και τους χαλαρώνει, διασπώντας τις πρωτεΐνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το BBC προτείνει για αυτή τη γρήγορη μαρινάδα κόκκινο κρασί και ξύσμα λεμονιού, δύο όξινα υλικά δηλαδή (πλάι στο ελαιόλαδο και τα μυρωδικά της επιλογής μας) για καλύτερα αποτελέσματα στο μαλάκωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.