Προσοχή: Δύο πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να τα ακουμπάτε στο κρεβάτι σας

Προσοχή: Δύο πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να τα ακουμπάτε στο κρεβάτι σας

Το κρεβάτι είναι το έπιπλο του σπιτιού που κυρίως ξεκουραζόμαστε και χαλαρώνουμε μετά από μία δύσκολη και κουραστική μέρα.

Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, το κρεβάτι μας να είναι άνετο και πάντα καθαρό. Σε αυτό το τελευταίο θα σταθούμε και θα τονίσουμε ότι υπάρχουν δύο αντικείμενα που δεν πρέπει να ακουμπάμε στο κρεβάτι παρόλο που συχνά το κάνουμε.

Το ένα από αυτά είναι το κινητό μας το οποίο πολύ συχνά το ακουμπάμε στο κρεβάτι μας και δε θα έπρεπε. Πέρα από το ότι δεν σας βοηθά να χαλαρώσετε σε βάθος τις βραδινές ώρες, έχει επάνω του και πολλά μικρόβια τα οποία καλό είναι να μην σας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια του ύπνου σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δεύτερο αντικείμενο είναι οι τσάντες. Αποτελούν επίσης αντικείμενα τα οποία συγκεντρώνουν πολλά μικρόβια οπότε καλύτερα να τις κρεμάτες ή να τις ακουμπάτε σε κάποιο άλλο έπιπλο και όχι στο κρεβάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.