ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το απόλυτο κόλπο για να καθαρίσετε τον φούρνο σας – Χωρίς κούραση

Το απόλυτο κόλπο για να καθαρίσετε τον φούρνο σας – Χωρίς κούραση

Πότε ήταν η τελευταία φορά που καθαρίσατε τον φούρνο σας; Μήπως ανήκετε κι εσείς σε αυτή την ομάδα των νοικοκυρών που κάνει μήνες ή και χρόνια για να την καθαρίσει;

Τώρα, μια ομάδα Αυστραλών μητέρων έχει ανακαλύψει μια απλή μέθοδο που θα απομακρύνει τα λίπη και την βρωμιά και θα κάνει την κουζίνα σας αγνώριστη!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων, αλουμινόχαρτο και μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό. Η διαδικασία διαρκεί τουλάχιστον 2 ώρες- αλλά εσείς μπορείτε να φτιάξετε τον καφέ σας και να τον απολαύσετε περιμένοντας να γίνει μόνη της όλη η βρώμικη δουλειά.

Για να ξεκινήσετε, βγάλτε την σχάρα του φούρνου (και όλα όσα μπορούν να αφαιρεθούν) και τυλίξτε την τελείως με αλουμινόχαρτο και αφήστε την να μουλιάσει μέσα σε ζεστό νερό για τουλάχιστον 2 ώρες.

«Άνοιξα την βρύση του μπάνιου στο ζεστό νερό . Τύλιξα την σχάρα με αλουμινόχαρτο και την άφησα στην μπανιέρα» έγραψε μια γυναίκα. «Απλά έβαλα μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων από πάνω. Και τα άφησα για δύο ώρες. Στη συνέχεια, πήγα στο μπάνιο, και σκούπισα τη σχάρα με την μαγική γόμα. Δεν χρειάστηκε να καταβάλω καθόλου προσπάθεια».

Η διαδικασία καθαρισμού λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά, επειδή το αλουμινόχαρτο κάνει μια χημική αντίδραση με την ταμπλέτα πλυντηρίου.

Μια άλλη γυναίκα δεν έβγαλε μόνο τις σχάρες, αλλά και την γυάλινη πόρτα και τα έβαλε στην μπανιέρα για 3,5 ώρες.

«Τα άφησα για 3,5 ώρες με μία ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων. Είχαν επάνω τους λίπος χρόνων. Δεν ήταν ποτέ τόσο καθαρά» έγραψε.

Μια άλλη γυναίκα που ήταν «σκεπτική» με αυτό το κόλπο, αποφάσισε να το δοκιμάσει και έμεινε έκπληκτη από το πόσο καθαρή ήταν η κουζίνα της μετά.

Κι αν απορείτε πώς θα είναι η μπανιέρα σας μετά, αρκεί να πούμε πως μια γυναίκα είπε ότι δεν βρήκε καθόλου υπολείμματα λίπους. «Η μπανιέρα μου είναι μια χαρά, απλά την σκούπισα» έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν όμως δεν έχετε πλυντήριο πιάτων, άλλες μητέρες πρότειναν να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων ή ακόμη και καθαριστικό για μπάρμπεκιου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.