ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έτσι θα εξαφανίσετε τις ζάρες στα ρούχα χωρίς σιδέρωμα!

Έτσι θα εξαφανίσετε τις ζάρες στα ρούχα χωρίς σιδέρωμα!

Το σιδέρωμα των ρούχων είναι ένας από τους μεγαλύτερους “μπελάδες” σε κάθε σπίτι, γι’ αυτό και οι περισσότεροι το αποφεύγουμε και το αναβάλλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να απομακρύνετε τις ζαρωματιές στα ρούχα, οι οποίες προέρχονται από το πλύσιμο, χωρίς να χρειαστούν σιδέρωμα;

Και όμως αυτό είναι εν μέρει εφικτό με το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι τα ψεκάσετε με ένα μείγμα και να τα αφήσετε κρεμασμένα.

Θα χρειαστείτε:

  • 400ml νερό
  • 1 κουταλιά του γλυκού ξύδι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μαλακτικό ρούχων
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οδηγίες:

  • Συνδυάστε όλα τα υλικά και ανακινήστε καλά το μείγμα
  • Ψεκάστε το μείγμα επάνω στα ζαρωμένα ρούχα
  • Κρεμάστε τα και αφήστε τα στεγνώσουν
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.