ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με αυτόν τον εύκολο τρόπο θα καθαρίσετε τις inox επιφάνειες

Με αυτόν τον εύκολο τρόπο θα καθαρίσετε τις inox επιφάνειες

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στο εμπόριο που μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε και να γυαλίσετε τις inox επιφάνειες που έχετε μέσα στο σπίτι.

Για να καθαρίσετε inox επιφάνειες, όπως αυτές του νεροχύτη, του κάδου σκουπιδιών, του ψυγείου, του πιγκάλ της τουαλέτας και μια σειράς άλλων πραγμάτων, από ανοξείδωτο ατσάλι, που μπορεί να βρίσκονται μέσα στο σπίτι θα χρειαστείτε απλά υλικά που σίγουρα έχετε μέσα στο σπίτι. Άλλωστε το κλειδί της επιτυχίας είναι ο σωστός συνδυασμός τους.

Τι θα χρειαστείτε!

  • Χλιαρό νερό
  • Πανιά με μικροΐνες
  • Ελάχιστες σταγόνες από ήπιο απορρυπαντικό πιάτων
  • Μερικά φύλλα απορροφητικού χαρτί κουζίνας
  • Λίγο ελαιόλαδο.

Πώς θα τις καθαρίσετε! Φτιάξτε μέσα σε ένα μπολ ένα διάλυμα με χλιαρό νερό και ελάχιστες σταγόνες ήπιου απορρυπαντικού πιάτων. Νοτίστε ένα πανί με μικροΐνες στο διάλυμα και περάστε με αυτό την inox επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. Στη συνέχεια με ένα καθαρό πανί με μικροΐνες, έχοντας το πρώτα βρέξει με χλιαρό νερό, αφαιρέστε το διάλυμα που περάσατε νωρίτερα στην inox επιφάνεια ξεβγάζοντάς το αρκετά συχνά.

Τέλος, για να γυαλίσετε την επιφάνεια που μόλις καθαρίσατε και να αφαιρέσετε τις επίμονες δαχτυλιές βάλτε μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου πάνω σε χαρτί κουζίνας και με αυτά περάστε όλη την inox επιφάνεια. Όταν τελειώσετε ξαναπεράστε την με ένα καθαρό πανί με μικροΐνες για να αφαιρέσετε την περιττή ποσότητα του ελαιόλαδου που έχει χρησιμοποιηθεί και να γυαλίσει ολοκληρωτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tip για το τέλος: Αν αντιμετωπίσετε αντιστάσεις από επίμονους λεκέδες σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιήσετε σκληρά σφουγγαράκια κουζίνας. Αντ’ αυτού μουλιάστε τον λεκέ με μια πάστα διαλύματος από ζεστό νερό και σόδα και περάστε το λεκέ με μαλακό σφουγγάρι για να αφαιρεθεί εύκολα στη στιγμή. Κατόπιν ακολουθήστε τη διαδικασία κανονικά όπως αναφέρεται παραπάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.