Ο εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε την τσίχλα από τα ρούχα

Ο εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε την τσίχλα από τα ρούχα

Το να κολλήσει μια τσίχλα στα ρούχα είναι μια από τις πιο ενοχλητικές καταστάσεις που μπορεί να σου συμβούν.

​Η σκέψη που πάντα ακολουθεί ένα τέτοιο… ατύχημα είναι το πώς θα ξεκολλήσει η τσίχλα από το ύφασμα με τον πιο εύκολο τρόπο.

Δεν είναι μάλιστα δύσκολο να σου συμβεί να κάτσεις σε ένα παγκάκι ή σε ένα πεζούλι. Πρόκειται για ένα σχετικά συχνό μικροατύχημα που είναι ενοχλητικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει, ωστόσο, τρόπος να απαλλαγείτε. Ένας εύκολος τρόπος για να ξεκολλήσετε μια τσίχλα από το ρούχο είναι να το βάλετε σε μια σακούλα και να την βάλετε στην κατάψυξη για 1 ώρα. Η ψύξη θα κάνει την τσίχλα να ξεκολλήσει πανεύκολα χωρίς να αφήσει υπολείμματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.