Επτά κινήσεις που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σας

Επτά κινήσεις που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σας

Όλοι θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε κάτι. Καλύτεροι στην εργασία μας, καλύτεροι στα σπορ, καλύτεροι στο μαγείρεμα, καλύτεροι στο φλερτ και φυσικά, αυτό που σίγουρα όλοι θέλουμε να είμαστε καλύτεροι, είναι στο κρεβάτι.

Δεν ξέρουμε αν σου έχει δώσει ποτέ ο μπαμπάς σου ή καποιός άλλος αυτή την συμβουλή, αλλά όταν καταπιαστείς με κάτι, τουλάχιστον φρόντισε να το κάνεις καλά. Έτσι αν θέλεις να βελτιωθείς στο σεξ, παρακάτω σου προτείνουμε 7 τρόπους.

Να μην κομπλάρεις όταν είσαι γυμνός

Η αυτοπεποίθηση (και δεν εννοούμε να επιδεικνύεις τα προσόντα σου) είναι το κλειδί στην κρεβατοκάμαρα. Θα πρέπει να νιώθεις άνετα με το γυμνό σου σώμα μπροστά σε μια γυναίκα, καθώς αν είσαι από αυτούς που σκεπάζονται γρήγορα κάτω από τα σεντόνια και προτιμούν να κάνουν sεξ με σβηστά τα φώτα, να ξέρεις ότι δεν θα γίνει το ανδρικό μόριο σου μεγαλύτερο με αυτό τον τρόπο και βέβαια υπάρχει περίπτωση να την ξενερώσεις.

Βρες τις ερωτογενείς ζώνες

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές εrωτογενείς ζώνες, και αν δεν ξέρεις που βρίκονται αυτές της παρτενέρ σου, τότε δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις να τις ανακαλύψεις. Μίλα της ψιθυριστά το αυτί, κάνε της μασάζ στο κεφάλι, χάιδεψε το εσωτερικό των μηρών της, ασχολήσου με το στήθος της και η ίδια θα σου δείξει τον δρόμο προς την ηδονή με τις αντιδράσεις της.

Μην μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό

Όπώς έχουμε αναφέρει και άλλες φορές, μια γυναίκα χρειάζεται τον χρόνο της για να ερεθιστεί. Έτσι, μην πας κατευθείαν στο ψητό και προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στην όλη διαδικασία, κάνοντας πιο αργες κινήσεις και διαλείμματα, τα οποία θα αυξήσουν την ένταση του οργασμού σας. Αν ακολουθείς αυτόν το κανόνα, να ξέρεις ότι η ανταμοιβή σου θα είναι μεγάλη.

Παίξε με το μυαλό της

Πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι το πιο σημαντικό sεξουαλικό όργανο της γυναίκας είναι ο εγκέφαλος της. Σίγουρα θα το έχεις ακούσει και από γυναίκες να το λένε: “Πρέπει να μου τρελάνει το μυαλό ο άντρας για να με ερεθίσει”.

Μία γυναίκα μπορεί να βαρεθεί κατά τη sεξουαλική πράξη αρκετά εύκολα ή να ξενερώσει, αν δεν υπάρχει παιχνίδι με το μυαλό της. Το να της μιλάς κατά τη διάρκεια της sεξουαλικής πράξης για παράδειγμα, είναι κάτι που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες.

Μίλα της βρώμικα

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η επικοινωνία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να έχουμε αμοιβαία ικανοποιητικό sεξ. Μπορείς ωστόσο να το πας ακόμα ένα βήμα παραπάνω, ζητώντας της σου λέει τι θέλει να της κάνεις, πριν το κάνεις, και το ίδιο να κάνεις και εσύ. Μπορεί στην αρχή να είναι λίγο ντροπαλή ή και συ ακόμα, ωστόσο αξίζει να το δοκιμάσετε και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι και οι δύο.

Προσπάθησε να είσαι καλός στα βασικά

Και δεν εννοούμε στο να είσαι καλός στο να βάζεις κάπου το μόριο σου. Εννοούμε να προσπαθήσεις να τελειοποιήσεις τον τρόπο που φιλάς, που αγγίζεις, και φυσικά τον τρόπο που μιλάς. Όλα αυτά θέτουν τις βάσεις για ένα καλό sεξ. Καλό θα είναι πάντα να την ρωτάς και τι της αρέσει, καθώς θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο στις κινήσεις σου.

Κάντο να διαρκεί περισσότερο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί είναι οι άντρες που δεν έχουν αυτοέλεγχο και εκσπερματώνουν σχετικά γρήγορα. Ένας τρόπος για να καταφέρεις να ελέγχεις τον οργασμό σου, είναι η εξάσκηση στο σπίτι με τεχνικές αυνανισμού, όπως η διακοπή λίγο πριν από την κορύφωση, και στην συνέχεια ξεκινάς ξανά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.