Προσοχή: Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιούν όσοι λένε ψέματα

Τις έχεις πει;

Προσοχή: Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιούν όσοι λένε ψέματα

Γνωρίζατε πως μπορείτε να ανακαλύψετε κάποιον που σας λέει ψέματα, μέσω της συμπεριφοράς του; 

​Για παράδειγμα γνώριζες ότι, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, όσοι λένε πολλά ψέματα χρησιμοποιούν τρεις βασικές λέξεις;

Ποιες είναι αυτές;

1. Για να σου πω την αλήθεια

Αυτός ο πρόλογος σημαίνει ότι μάλλον δεν θα ακούσεις την απόλυτη αλήθεια αφού απλώς σε προετοιμάζει ότι πρέπει να δεχτείς όσα θα σου πει ως δεδομένα και αληθή.

2. Πάντα και ποτέ (σε υπερβολή)

Οι άνθρωποι που λένε πολλά ψέματα τείνουν να χρησιμοποιούν πολύ τις λέξεις πάντα και ποτέ. Για να δώσουν έμφαση και να σε πείσουν για όσα λένε.

3. Ειλικρινά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη μια λέξη αλήθειας που συχνά κρύβει έναν άνθρωπο που λέει πολύ συχνά ψέματα. Να είσαι, λοιπόν, πάντα υποψιασμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.