ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με αυτό το κολπάκι θα αφαιρέσετε τους λεκέδες ιδρώτα από τα λευκά σας πουκάμισα

Τι πρέπει να κάνετε

Με αυτό το κολπάκι θα αφαιρέσετε τους λεκέδες ιδρώτα από τα λευκά σας πουκάμισα

Αδιαμφισβήτητα, όταν το λευκό σας πουκάμισο ή φόρεμα κιτρινίζει στην περιοχή της μασχάλης από τον ιδρώτα το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι να το πετάξετε.

Ωστόσο, το να αφαιρέσετε έναν τέτοιο λεκέ είναι πανεύκολο και μάλιστα μπορείτε να το κάνετε με τα πιο «αγνά» σπιτικά υλικά.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:

  • 1 φλ. ξίδι
  • 1/2 φλ. μαγειρική σόδα
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • 1 κ.σ. υπεροξείδιο του υδρογόνου

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι λεκέδες από ιδρώτα προκαλούνται από τον ίδιο τον ιδρώτα. Δεν είναι όμως αυτή η πραγματικότητα. Στην ουσία ο λεκές προκύπτει από την αντίδραση του αποσμητικού που χρησιμοποιείτε με το σώμα σας.

Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα ανακατέψτε ξύδι και νερό σε μια λεκανίτσα.

Βουτήξτε μέσα το ρούχο σας και αφήστε το εκεί για 20 λεπτά.

Βγάλτε το και απλώστε πάνω στους λεκέδες το μείγμα σας. Τρίψτε ελαφρώς και αφήστε το μείγμα σας να κάτσει για ακόμα 20 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάλτε το ρούχο σας στο πλυντήριο μαζί με τα υπόλοιπα λευκά σας και πλύντε το κανονικά. Οι λεκέδες σας θα εξαφανιστούν και θα έχετε και πάλι ολόλευκα λευκά χωρίς κιτρινίλες αποσμητικού πάνω τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.