«Χαμός» σε ριάλιτι γνωριμιών με γκέι παίκτες: Άφησαν τον «εργένη» και τα έφτιαξαν μεταξύ τους

«Χαμός» σε ριάλιτι γνωριμιών με γκέι παίκτες: Άφησαν τον «εργένη» και τα έφτιαξαν μεταξύ τους

Δεν πήγε καλά το ριάλιτι γνωριμιών της HBO με τους γκέι παίκτες, καθώς δύο «μονομάχοι» αντί να διεκδικήσουν τον «εργένη» τα έφτιαξαν μεταξύ τους.

Το «12 Dates of Christmast» έχει στόχο να βρει το ιδανικό ταίρι για την περίοδο των γιορτών σε τρεις διαφορετικούς τύπους ανθρώπων.

Όλοι τους ζουν σε ένα υπέροχο σαλέ και έχουν ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ραντεβού μέχρι να βρουν τον τέλειο σύντροφο που θα πάνε σπίτι για τα Χριστούγεννα.

Ένας από τους τρεις υποψήφιους όμως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σόου μετά την σχέση που δημιούργησαν δύο από τα ραντεβού του.

Ο Markelle Smith ανυπομονούσε να γνωρίσει τον άντρα των ονείρων του αλλά τελικά έπαθε ένα ισχυρό σοκ που του στοίχισε τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια εορταστικού πάρτι ο Markelle είδε δύο από τους υποψήφιους «μνηστήρες» να ερωτοτροπούν σε μια πολυθρόνα μπροστά σε ολόκληρη την ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά το σόου είχε ευτυχή κατάληξη για όλους γιατί και ο Markelle συνειδητοποίησε ότι τρέφει αισθήματα για τον πρώην φίλο του και εγκατέλειψε το ριάλιτι για να τον συναντήσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.