ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο απίθανος τρόπος για να τυλίξεις σαν επαγγελματίας τα χριστουγεννιάτικα δώρα (βίντεο)

Οι φίλοι σου θα ξετρελαθούν!

Ο απίθανος τρόπος για να τυλίξεις σαν επαγγελματίας τα χριστουγεννιάτικα δώρα (βίντεο)

Τι θα έλεγες αν φέτος τα Χριστούγεννα, έδινες έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα στα δώρα που θα χαρίσεις, τυλίγοντας τα μόνη σου;

Και μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να αμπαλάρεις μόνη σου τα δώρα, με αυτό το απίθανο hack όμως θα το κάνεις like a pro!

Ένα πανέξυπνο και πανεύκολο τρικ από το TikTok κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και έχει ξεπεράσει μάλιστα τις 2 εκατ. προβολές.

Το βίντεο έχει γίνει viral και δικαίως καθώς μας δείχνει ένα απλό αλλά και πολύ ωραίο τρόπο να τυλίξουμε τα δώρα μας με χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος.

Η TikToker «@mama_mila_» χρησιμοποιεί ένα κουτί κινητού για να δείξει τον ευφάνταστο τρόπο της να τυλίγει μικρά δώρα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Αυτό που κάνει είναι να τσακίζει το χαρτόνι προς τα μέσα, σε τριγωνικό σχήμα σαν φτερά ή origami και στη συνέχεια τα κλείνει με τον κλασσικό τρόπο.

Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο, καθώς δημιουργείς ένα ωραίο σχέδιο στο αμπαλάζ και δίνεις ένα extra chic touch στο δώρο.

Οι φίλοι σου θα ξετρελαθούν και θα νομίζουν ότι το έχει φτιάξει ειδικός!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.