Αυτός είναι ο πιο τρομακτικός κλόουν στην ιστορία των κλόουν (βίντεο-φωτο)

Τι να μας κάνει ο Pennywise μετά από αυτόν

Αυτός είναι ο πιο τρομακτικός κλόουν στην ιστορία των κλόουν (βίντεο-φωτο)

Μπορεί να φαίνεται περίεργο σε κάποιους, αλλά ορισμένοι άνθρωποι υποφέρουν από κουλροφοβία, έναν παράλογο και συχνά παραλυτικό φόβο για τους κλόουν.

Τι είναι αυτό με τους κλόουν που κάνει τους ανθρώπους να κρύβονται κάτω από τα σκεπάσματα τους φοβισμένοι; Να είναι ο κινηματογράφος, να είναι τα έντονα χαρακτηριστικά στα πρόσωπα των κλόουν;

Tα ζωγραφισμένα μάτια, το ζωγραφισμένο χαμόγελο, καθώς και η κόκκινη τεραστια μύτη μπορεί να είναι ακόμα και τρομακτικά για τα παιδιά. Δεν είναι τυχαίο που κάποια παιδιά αντί να χαρούν με την παρουσία του κλόουν σε μια παιδική συγκέντρωση φοβούνται και απομακρύνονται από το σημείο που βρίσκεται.

Ποιος είναι όμως πιο τρομακτικός από όλους;

Λοιπόν, μπορείτε να βρείτε την απάντηση ρίχνοντας μια ματιά σε αυτή τη φωτογραφία του 1928. Πριν από τον Pennywise του IT, ο ηθοποιός Lon Chaney απεικόνιζε έναν εντελώς τρομακτικό κλόουν στη βωβή ταινία Laugh, Clown, Laugh. Αν πιστεύετε ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι απαίσια, απλώς περιμένετε μέχρι να ακούσετε τις σούπερ ανατριχιαστικές ιστορίες φαντασμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.