Στο «σφυρί» η βίλα των… οργίων του Μπερλουσκόνι [εικόνες]

Στο «σφυρί» η βίλα των… οργίων του Μπερλουσκόνι [εικόνες]

Στο σφυρί βγαίνει η φημισμένη βίλα των οργίων του Μπερλουσκόνι που βρίσκεται στη Σαρδηνία, ενώ αγοραστές φαίνεται να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Η συγκεκριμένη βίλα του Καβαλιέρε είχε γίνει διάσημη από τα περιβόητα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα», που οργάνωνε ο τότε πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Το επιβλητικό κτίριο των 68 δωματίων θα πωληθεί τα 400 εκατομμύρια ευρώ, ενώ κατά καιρούς είχε φιλοξενήσει προσωπικότητες όπως ο Τόνι Μπλέρ, ο Πούτιν, ο Τζόρτζ Μπους και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με την Κοριέρε ντε λα Σέρα, ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι έκανε ένα τουρ τον πρωθυπουργό της Σαουδικής Αραβίας μέσα στην βίλα που κράτησε πάνω από πέντε ώρες. Η ίδια εφημερίδα συνδέει το ενδιαφέρον για την βίλα με τα προβλήματα που είχε ο βασιλιάς Salman bin Abdulaziz al Said στις πρόσφατες διακοπές του στην Γαλλική Ριβιέρα, τις οποίες και διέκοψε ύστερα από διαμαρτυρίες των ντόπιων για κλείσιμο της παραλίας μπροστά στην βίλα που διέμενε.

Το κτίριο είναι όπως και να το κάνουμε εντυπωσιακό, καθώς περιλαμβάνει… έξι πισίνες, αμφιθέατρο για παραστάσεις ακόμα και τεχνητό ηφαίστειο. Υπάρχει επίσης και υπόγεια τεχνητή σπηλιά που οδηγεί κατευθείαν στην θάλασσα απ” όπου μπαίνουν στην βίλα τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα -και οι συνοδοί τους- για την αποφυγή των γνωστών τηλεφακών.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, η βίλα βρίθει πολεοδομικών παραβάσεων κάθε είδους. Κάτι που βεβαίως είναι το τελευταίο που απασχολούσε τον Σίλβιο και σίγουρα ακόμα λιγότερο θα απασχολήσει τους νέους ιδιοκτήτες της. mperlouskoni-spiti-2mperlouskoni-spiti-3mperlouskoni-spiti-4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
mperlouskoni-spiti-5mperlouskoni-spiti-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.