Μία ματιά μέσα στα απίστευτα διαμερίσματα που νοικιάζουν οι Κροίσοι στο Λονδίνο [εικόνες]

Μία ματιά μέσα στα απίστευτα διαμερίσματα που νοικιάζουν οι Κροίσοι στο Λονδίνο [εικόνες]

Κάθε καλοκαίρι, οι πιο ακριβές περιοχές του Λονδίνου αποκτούν κατοίκους που αξίζουν δισεκατομμύρια.

Μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου διαθέτουν εκατομμύρια νοικιάζοντας απίστευτα πολυτελή διαμερίσματα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Πολλά από αυτά έχουν υπνοδωμάτια που είναι μεγαλύτερα από το μέσο διαμέρισμα στο Λονδίνο, διαθέτουν ακόμη και πιάνο μέσα στο γραφείο αν το έχει ζητήσει ο πελάτης και βέβαια καλύπτουν κάθε επιθυμία που μπορεί να έχει ο Κροίσος που μένει εκεί.

Σύμφωνα με στοιχεία του Business Insider, πλούσιοι που «μετακομίζουν» στη Βρετανία πληρώνουν ακόμη και 93.000 δολάρια την εβδομάδα για να έχουν όσα χρειάζονται.

Πολλά από τα κτίρια στα οποία βρίσκονται αυτά τα διαμερίσματα διαθέτουν ρεσεψιόν, αλλά και προσωπικό που είναι διαθέσιμο ολόκληρο το 24ωρο. Βέβαια πολλοί από αυτούς, κυρίως από το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν φέρνουν το δικό τους προσωπικό, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει βοηθό, σωματοφύλακα, καμαριέρα και νταντά, αν υπάρχουν παιδιά.

Συνήθως, οι επισκέπτες από τον Περσικό Κόλπο προτιμούν πολυτελή διαμερίσματα με 3-6 υπνοδωμάτια και τουλάχιστον 140 τετραγωνικών μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.