ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα πιο περίεργα ξενοδοχεία στον κόσμο – Θα σας εκπλήξουν! [εικόνες]

Τα πιο περίεργα ξενοδοχεία στον κόσμο – Θα σας εκπλήξουν! [εικόνες]

Για εκείνους τους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται να βιώσουν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, τα παρακάτω ξενοδοχεία είναι η ιδανική επιλογή.

Από δωμάτια μέσα σε σωλήνες και αεροπλάνα Boeing, μέχρι δεντρόσπιτα και φουτουριστικά κτίσματα υψηλής αισθητικής, δείτε τα ξενοδοχεία που δημιουργήθηκαν με απόλυτη φαντασία.

DREAM CAVE – ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Το Dream Cave είναι ένα από τα πολλά ξενοδοχεία της Καππαδοκίας που είναι χτισμένα μέσα στους διάσημους βράχους της περιοχής που θυμίζουν σεληνιακό τοπίο.

PARK HOTEL – ΑΥΣΤΡΙΑ

Στο «Park Hotel» στις όχθες του Δούναβη, στο Λιντς της Αυστρίας, οι επισκέπτες κοιμούνται μέσα σε σωλήνες αποστράγγισης, που με τρία μέτρα μήκος έχουν αρκετό χώρο για ένα διπλό κρεβάτι και ένα κομοδίνο. Μάλιστα δεν υπάρχει στάνταρ τιμή, ο πελάτης πληρώνει… ό,τι έχει ευχαρίστηση.

SHERATON – ΚΙΝΑ http://www.etbtravelnews.com/wp-content/uploads/file/Hoyt%20Harper_Global%20Brand%20Leader_Sheraton%20Hotels%20&%20Resorts_Sheraton%20Huzhou_1.jpg

Για προφανείς λόγους το χλιδάτο Sheraton στη λίμνη Τάιχου της Κίνας αποκαλείται και «ξενοδοχείο ντόνατ». Το μοντέρνας αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο διαθέτει 27 ορόφους πάνω από το νερό και άλλους δύο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

COSTA VERDE – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Το ξενοδοχείο Costa Verde στο Εθνικό Πάρκο Μανουέλ Αντόνιο της Κόστα Ρίκα προσφέρει τη δυνατότητα διαμονής σε μία σουίτα δύο υπνοδωματίων μέσα σε ένα Boeing 727 του 1965, που διαθέτει και ξύλινη βεράντα πάνω από το αριστερό φτερό.

MARQUES – ΙΣΠΑΝΙΑ

Στο Ελθιέγο της Ισπανίας το πεντάστερο άβανγκαρντ ξενοδοχείο Marques de Riscal, του διάσημου αρχιτέκτονα που έχει δημιουργήσει και το μουσείο Γκούγκενχαιμ στο Μπιλμπάο, αποτελείται από γιγάντιες πολύχρωμες κορδέλες τιτανίου.

INNTEL – ΟΛΛΑΝΔΙΑ http://www.inntelhotelsamsterdamzaandam.nl/files/inntel-zaandam-bigheader1.jpg

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η πρόσοψη του ξενοδοχείου Inntel στο Αμστερνταμ, που αποτελείται από σχεδόν 70 κολλημένα σπιτάκια, εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική των αγροτόσπιτων και των αστικών σπιτιών της Ολλανδίας.

DELSAL – ΒΟΛΙΒΙΑ http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/10/26/article-2053704-0E89BCC400000578-675_634x366.jpg

Το όνομά του, «Παλάτι του Αλατιού», τα λέει όλα. Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο στο Ουγιούνι της Βολιβίας είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλάτι, συμπεριλαμβανομένων και των περισσότερων από τα έπιπλά του.

DOG BARK PARK – ΗΠΑ

Για τους λάτρεις των σκύλων, το ξενοδοχείο «Dog Bark Park» στο Αϊνταχο των ΗΠΑ έχει το σχήμα ενός σκυλιού ράτσας beagle. Οι επισκέπτες κοιμούνται μέσα στο σώμα του σκύλου και, φυσικά, είναι ευπρόσδεκτα και τα κατοικίδιά τους.

FREE SPIRIT SPHERES – ΚΑΝΑΔΑΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη νήσο Βανκούβερ του Καναδά μπορεί κανείς να περάσει τη νύχτα μέσα στις «Free Spirit Spheres», χειροποίητες σφαίρες από κέδρο που θυμίζουν UFO. Κρέμονται από τα δέντρα με σκοινιά και κουνιούνται ελαφρώς με το αεράκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.