Ένα ταξιδιωτικό πακέτο γενεθλίων μόνο για πάμπλουτους έφηβους

Ένα ταξιδιωτικό πακέτο γενεθλίων μόνο για πάμπλουτους έφηβους

Στον κόσμο βασιλεύει η αδικία και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Και ένα παράδειγμα αυτού θα μπορούσε να είναι και το παρακάτω ταξιδιωτικό πακέτο γενεθλίων.

Απευθύνεται σε πάμπλουτους γονείς, «απεγνωσμένους» να πραγματοποιήσουν κάθε τρελή επιθυμία των καλομαθημένων παιδιών τους, με τη διοργάνωση πάρτι γενεθλίων αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων!

«Η απόλυτη εμπειρία γενεθλίων», όπως τη χαρακτηρίζει δημοσίευμα της Daily Mail, γίνεται πραγματικότητα με το πακέτο «Billionaire’s Birthday Package» που προσφέρει το θέρετρο υπερπολυτελείας Grand Velas Resorts στη Riviera Maya και Riviera Nayarit στο Μεξικό.

Με τα 2 εκατ. δολάρια οι γονείς αγοράζουν αποκλειστική χρήση ενός ιδιωτικού τζετ, ένα φόρεμα από γνωστό σχεδιαστή, την εμπειρία sky-diving και ένα σόου με πυροτεχνήματα. birthday7

Η διαμονή είναι διάρκειας 3 ημερών σε προεδρικές σουίτες με δύο κρεβατοκάμαρες, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 10 φίλους του εορτάζοντα.

Η μέρα των φιλοξενούμενων ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό, ενώ μπορούν να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία του skydiving ή flyboarding, καθώς και να πετάξουν με το ιδιωτικό τζετ από οποιοδήποτε μέρος των ΗΠΑ, του Μεξικού ή του Καναδά. Επίσης, με την άφιξή τους θα τους περιμένει μια παρουσίαση του Apple iWatch. birthday6

Το μεγάλο πάρτι λαμβάνει χώρα σε μια εντυπωσιακή παραλία, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 300 καλεσμένους. Πέρα από ένα μπαρ με γλυκά, ένα σόου με πυροτεχνήματα, γνωστούς DJs και παραστάσεις από γνωστούς καλλιτέχνες, οι καλεσμένοι θα μπορούν να θαυμάσουν και ένα άγαλμα από άμμο… προς τιμήν του εορτάζοντα. Επίσης, οι καλεσμένοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα «Rent Your Rock» για να δανειστούν πανάκριβα κοσμήματα και διαμάντια για να φορέσουν για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση.

Δύσκολη ζωή να είσαι πλούσιος… birthday1 Grand Velas Riviera Maya Grand Velas Nuevo Vallarta. Nayarit. Mexico.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
birthday3birthday2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.