ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το νέο διαμέρισμα αξίας $18,5 εκατ. του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

Το νέο διαμέρισμα αξίας $18,5 εκατ. του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

Μπορεί ο διάσημος αστέρας του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο να συνεχίζει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το 2018, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε από το να αγοράσει ένα νέο υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Trump Tower της Νέας Υόρκης, για 18,5 εκατ. δολάρια.

Πριν το αγοράσει άνηκε στον Alessandro Proto, επιχειρηματικό εταίρο του Donald Trump.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου διαμερίσματος του Ρονάλντο Ronaldo's new Trump Tower apartment on Manhattan's Fifth Ave doesn't look anything like a pad the stylish footballer might buy — yet. The interior was designed by Juan Pablo Molyneux, who is well-known known for his "maximalism" style.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος σχεδιάστηκε από Juan Pablo Molyneux, γνωστος για το μαξιμαλιστικό του στυλ The kitchen is a bit cramped, but there is space for a small breakfast nook. The family room is also a bit small, but the large floor-to-ceiling windows let in plenty of light.

Το διαμέρισμα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια Three bedrooms occupy the 2,500-square-foot apartment.

Το ένα μάλιστα από τα υπνοδωμάτια έχει μετατραπεί σε γραφείο The smaller third bedroom would make a perfect study or home office. The bathrooms are well appointed, with plenty of marble and mirrors.

Η θέα από το διαμέρισμα είναι μαγευτική  It has uncompromising and panoramic views of Central Park.

Η θέα είναι υπέροχη ακόμα και από το μπάνιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Even the shower has incredible views.
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.