Το αρχιτεκτονικό θαύμα της Κίνας – Ξενοδοχείο στις όχθες λίμνης θυμίζει… ανατολή του ηλίου [εικόνες]

Το αρχιτεκτονικό θαύμα της Κίνας – Ξενοδοχείο στις όχθες λίμνης θυμίζει… ανατολή του ηλίου [εικόνες]

Και το όνομα αυτού; Sunrise Kempinski Hotel! Το εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται 60 km μακριά από το κέντρο του Πεκίνο και είναι σχεδιασμένο να εξυμνεί την ευημερία και την αρμονία, έχοντας το σχήμα του ανατέλλοντος ηλίου όταν το κοιτά κανείς από μακριά.

Το Sunrise Kempinski είναι υπερπολυτελέστατο, συνδυάζει την κινεζική κουλτούρα και παράδοση με το σύγχρονο και καταφέρνει να μαγεύει τόσο με το μέγεθος όσο και με την αισθητική του. Έχει έκταση 18.000 τ.μ και καλύπτεται εξωτερικά με γυαλί ώστε να αντανακλά το φως του ηλίου και το γαλάζιο του ουρανού.

Όσο για τις παροχές του; Το ξενοδοχείο – θαύμα φημίζεται για τις σουίτες και το σπα του, με τους κοινόχρηστους χώρους να είναι εντυπωσιακοί, λαμπεροί και ικανοί να σε κάνουν να… χαθείς σε περίπτωση που αφαιρεθείς έστω και για λίγο.

Οι τιμές του; Το ελάχιστο ποσό που θα πρέπει να διαθέσετε για μία βραδιά στο αρχιτεκτονικό θαύμα της Κίνας είναι 200 ευρώ για ένα «ταπεινό» δωμάτιο, που όμως δεν παύει να είναι ένα από τα καλύτερα δωμάτια που θα βρει κανείς στην Κίνα.

Λοιπόν; Αξίζει λέτε ένα ταξιδάκι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.