ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

National Geographic: Η Αθήνα μέσα στα 10 καλύτερα καλοκαιρινά ταξίδια για το 2015 [εικόνες]

National Geographic: Η Αθήνα μέσα στα 10 καλύτερα καλοκαιρινά ταξίδια για το 2015 [εικόνες]

Μία ελληνική πόλη κατάφερε να μπει στη λίστα του  National Geographic με τα καλύτερα καλοκαιρινά ταξίδια για το 2015.

Η λίστα με τα 10 μέρη ανά τον κόσμο περιλαμβάνει τοποθεσίες που προσφέρουν στον επισκέπτη περιπέτεια, χαλάρωση και πολλές δυνατότητες.

Η φετινή λίστα έχει εξαιρετικούς προορισμούς όπως το Μάτσου Πίτσου στο Περού, τον Καναδά, την Ελλάδα, την Αυστραλία και άλλα.

Η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα βρίσκεται στην τέταρτη θέση του Top 10. Μάλιστα ο συντάκτης της λίστας αναφέρει για την Αθήνα

«Επισκεφθείτε ένα αρχαίο θέατρο, μια όπερα, απολαύστε χορευτικές παραστάσεις σε μια πληθώρα εκπληκτικών μοντέρνων αλλά και αρχαίων χώρων»

Δείτε τους 10 προορισμούς:

1. Μάτσου Πίτσου

2. Αριζόνα

3. Κονστάνζ Γερμανία

4. Αθήνα

5. Αγγλία

6. Αλμπέρτα Καναδά

7. Σινγκαπούρη

8. Βερμούδες

9. Φιλαδέλφεια

10. Βικτόρια Αυστραλία

Και τέλος ως επιλογή των αναγνωστών έχουν το νησί Jeju στη Νότια Κορέα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ellines.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.