ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

10 ευρωπαϊκές πόλεις για μικρές αποδράσεις από το Guardian – Ανάμεσά τους και μια ελληνική [εικόνες]

10 ευρωπαϊκές πόλεις για μικρές αποδράσεις από το Guardian – Ανάμεσά τους και μια ελληνική [εικόνες]

Η βρετανική εφημερίδα Guardian προτείνει 10 πόλεις στην Ευρώπη, ιδανικές για εναλλακτικές σύντομες αποδράσεις! Μια ελληνική πόλη βρίσκεται ανάμεσα στις 10 πόλεις που αναδεικνύει η γνωστή εφημερίδα, μετά από προτάσεις που προήλθαν από τους ίδιους τους αναγνώστες. 

Στην 1η θέση η Μπολόνια της Ιταλίας. Είναι μια όμορφη πόλη, που περνάει συχνά απαρατήρητη. Η κουλτούρα του καφέ, το φαγητό και το γεγονός ότι είναι πανεπιστημιούπολη, συντελεί στην ύπαρξη πολλών μπαρ. Ένα ωραίο σημείο είναι το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης αλλά και το Μουσείο Παγωτού που άνοιξε πρόσφατα. 

Δεύτερη η Νίκαια της Γαλλίας. Η θέα στη θάλασσα, παλιά, γραφική πόλη με τους στενούς δρόμους και η εντυπωσιακή προκυμαία είναι στα χαρακτηριστικά της πόλης που θα ξεχωρίσετε. Επίσης, έχει γαστρονομικό backround. Οι γκαλερί και τα μουσεία όπως το Μουσείο του Ματίζ είναι μερικά από όσα έχει να σας προσφέρει η πόλη σε πολιτιστικό επίπεδο. Μετά ακολουθούν:

3. Αλγκέρο – Ιταλία

4. Σαράγεβο – Βοσνία Ερζεγοβίνη

5. Λιουμπλιάνα – Σλοβενία

6. Γρανάδα – Ισπανία

7. Σόφια – Βουλγαρία

8. Θεσσαλονίκη – Ελλάδα

9. Βροτσλαβ – Πολωνία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

10. Μπασέλ – Ελβετία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.