ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η απόλυτη πολυτέλεια και χαλάρωση στα πιο ξεχωριστά spa σε όλο τον κόσμο [φωτο]

Η απόλυτη πολυτέλεια και χαλάρωση στα πιο ξεχωριστά spa σε όλο τον κόσμο [φωτο]

Χαλαρώνεις και απολαμβάνεις πολυτελείς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αυτή είναι η πεμπτουσία των spa. Τα παρακάτω είναι μεταξύ αυτών που ψηφίστηκαν ως τα καλύτερα στον κόσμο, στα βραβεία World Spa Awards που διοργανώθηκαν στο Da Nang του Βιετνάμ.

Στην ψηφοφορία συμμετείχε το κοινό και άνθρωποι που απασχολούνται στη βιομηχανία του κλάδου.

Best Hotel Spa και Best Spa Signature Treatment: Emirates Palace (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) spa01spa02

Με δύο βραβεία έφυγε από την τελετή το πεντάστερο ξενοδοχείο στο Αμπού Ντάμπι. Διαθέτει παραδοσιακό μαροκινό χαμάμ με δύο τζακούζι, δύο σάουνες, θερμαινόμενα μάρμαρα και σπηλιά από πάγο.

Μια υπηρεσία περιποίησης προσώπου με χρυσό 24 καρατίων, με κόστος 515 ευρώ, βραβεύτηκε επίσης.

Best Day Spa: Gaia Retreat and Spa (Brooklet, Αυστραλία)  spa03spa04

Οι μοναδικές χαλαρωτικές θεραπείες που προσφέρει αλλά και το γεγονός πως είναι συνιδιοκτήτριά του η διάσημη από το Grease ηθοποιός Olivia Newton-John το κάνουν να ξεχωρίζει. Ιδρύθηκε το 2005 και πήρε το όνομα Γαία από την ελληνική γλώσσα.

 Best Wellness Spa: Forte Village Resort (Σαρδηνία, Ιταλία)  spa05spa06

Βρίσκεται στη Σαρδηνία, στη Μεσόγειο, και εξειδικεύεται στη θαλασσοθεραπεία με τη χρήση θαλασσινού νερού, αλατιού, λάσπης και άμμου.

Best Hotel Brand: Talise by Jumeirah  spa07spa08

Μεταξύ όλων των άλλων αξιοζήλευτων υπηρεσιών, το ξενοδοχείο προσφέρει κολύμπι στο φεγγαρόφως για ζευγάρια που γιορτάζουν το μήνα του μέλιτος ή κάποια επέτειο. Θα τους κοστίσει περίπου 1900 δολάρια. Ακολουθεί μασάζ δίπλα στην ιδιωτική πισίνα και στους φιλοξενούμενους προσφέρεται σαμπάνια, τριαντάφυλλα και αναμνηστικά μπουρνούζια με το μονόγραμμά τους.

Στο Jumeirah Frankfurt, το μόνο ξενοδοχείο της αλυσίδας στη Γερμανία, παρέχεται η θεραπεία Skyline Honey Treatment με μέλι που συλλέγεται από μελίσσια στην ταράτσα του κτηρίου.

Best Casino Hotel Spa: Thermes Marins Monte-Carlo (Μονακό)  spa09spa10

Βρίσκεται σε μία από τις πιο γκλάμουρους τοποθεσίες στον κόσμο, στο Port Hercule όπου συναντώνται οι πλούσιοι και διάσημοι του κόσμου με τα σούπερ γιοτ τους.

Ξεχωρίζει το δωμάτιο κρυοθεραπείας με θερμοκρασίες που φτάνουν τους -110 βαθμούς Κελσίου. Λέγεται πως η θεραπεία βοηθά στη χαλάρωση, την ανάκτηση της ενέργειας, την αποκατάσταση τραυματισμών, τη μείωση του στρες, την αντιμετώπιση διαταραχών ύπνου.

Η συνεδρία των τριών λεπτών κοστίζει 55 ευρώ.

Best Private Island Spa: Banana Island Resort Doha by Anantara (Ντόχα, Κατάρ) spa11spa12

Οι θεραπείες που προσφέρει εμπνέονται από τις παραδόσεις των φυλών που ζούσαν στην περιοχή. Μεταξύ άλλων παρέχεται η δίωρη Oriental Turkish Bath Ceremony που περιλαμβάνει χαλάρωση σε τουρκικό χαμάμ και μασάζ.

Η In-Villa Slumber Guru Experience γίνεται μέσα στο δωμάτιο του επισκέπτη και περιλαμβάνει χαλάρωση στη μπανιέρα υπό το φως των κεριών και μασάζ σε πλάτη, λαιμό και ώμους. Τους προσφέρονται σπιτικά μπισκότα και τσάι βοτάνων πριν ξαπλώσουν σε κρεβάτι στρωμένο με αιγυπτιακό βαμβάκι.

 Best Cruise Spa: Norwegian Cruise Line  spa13spa14

Ένα από τα spa που δεν… πατούν στεριά. Ο στόλος της Norwegian Cruise Line στεγάζει το Mandara Spa. Στο Norwegian Epic το spa προσφέρει στους 4.100 επιβάτες από μασάζ και βελονισμό μέχρι μπότοξ και λεύκανση δοντιών.

Best Eco Spa: Six Senses Con Dao (Con Dao, Βιετνάμ)  spa15spa16

Με θέα το αρχιπέλαγος του νοτιοανατολικού Βιετνάμ και υπέροχο φόντο σα βουνά Lo Voi, το Six Senses Con Dao είναι περιτριγυρισμένο με τροπικούς κήπους και προσφέρει προγράμματα αγιουβέρδας, γιόγκα και wellness.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα, το spa έχει και πρόγραμμα προστασίας για dugongs, ένα απειλούμενο είδος θηλαστικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.