ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτό είναι το υπερπολυτελές ρετιρέ στο Μαϊάμι που έσπασε τα ρεκόρ και πουλήθηκε για $60 εκατ.(φωτο)

Αυτό είναι το υπερπολυτελές ρετιρέ στο Μαϊάμι που έσπασε τα ρεκόρ και πουλήθηκε για $60 εκατ.(φωτο)

Έπειτα από 17 μήνες, το πιο ακριβό σπίτι στο Μαϊάμι πωλήθηκε έναντι 60 εκατ. δολαρίων, δηλαδή 10 εκατ. δολάρια υψηλότερα από την ζητούμενη τιμή που άγγιζε τα 50 εκατ. δολάρια.

Το υπερπολυτελές ρετιρέ με θέα που κόβει την ανάσα έχει έκταση 12.516 τετραγωνικά πόδια και ανήκει στο συγκρότημα Faena House που διαθέτει 47 κατοικίες. Ωστόσο, αυτό θεωρείται μακράν το καλύτερο από όλες.

Faena House Penthouse

Το διαμέρισμα επίσης κατασκευάστηκε από την Faena House της Αργεντινής και απέχει λίγα μόλις μέτρα από την παραλία του Μαϊάμι με την λευκή άμμο.

Διαθέτει γυάλινους τοίχους και έχει πέντε υπνοδωμάτια, δύο κουζίνες και αποκλειστική πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό ανελκυστήρα. Έχει επίσης dressing room, και μια πισίνα στην ταράτσα 9.900 τετραγωνικών ποδιών. Faena House Penthouse

Όλοι οι κάτοικοι του συγκροτήματος, έχουν πρόσβαση στις ανέσεις και τις υπηρεσίες που διατίθενται, όπως spa, γυμναστήριο με θέα στον ωκεανό και ιδιωτικό κλαμπ στην παραλία.

Ο αγοραστής του ρετιρέ παραμένει προς το παρόν άγνωστος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Faena House Penthouse
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.