ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο γάμος των 2 εκατ. ευρώ των Ινδών στην Μύκονο με 5.000 τριαντάφυλλα! [βίντεο]

Ο γάμος των 2 εκατ. ευρώ των Ινδών στην Μύκονο με 5.000 τριαντάφυλλα! [βίντεο]

Παραμύθι με κόκκινα χαλιά, επίχρυσα μαχαιροπήρουνα, χιλιάδες τριαντάφυλλα αλλά και… συρτάκι θύμιζε ο τριήμερος γάμος στη Μύκονο ενός ζευγαριού από την Ινδία.

Το πρώτο βράδυ ζευγάρι και καλεσμένοι γιόρτασαν σε διάσημο εστιατόριο κατώ από τους μύλους της χώρας σε ένα σκηνικό με συνδυασμό αρχαίας και σύγχρονης Ελλάδας. Κοπέλες με αρχαιοελληνικές ενδυμασίες μοίραζαν επίχρυσα στεφάνια στις κυρίες, ενώ όπου και να γύριζες το βλέμμα σου έβλεπες τουλίπες.

Το ζευγάρι έφτασε με δόξα και τιμή πατώντας σε κόκκινο χαλί που ξεκινούσε από την Αλευκάντρα μέχρι την είσοδο του εστιατορίου. Κάτω από τους μύλους στήθηκε ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι με συρτάκι και τους καλεσμένους να σπάνε πιάτα και να χορεύουν μαζί με Μυκονιάτες που έσερναν τον χορό.

Τη δεύτερη ημέρα το γλέντι μεταφέρθηκε στο Nammos και την κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρρούς, που είχε γεμίσει όλη με τεράστιες ανθοστήλες ενώ το τελευταίο βράδυ περιλάμβανε δεξίωση στο περίφημο Avaton, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις δημιουργίες των καλύτερων σεφ με επίχρυσα μαχαιροπήρουνα και με την συντροφιά τεράστιων μπουκέτων με τριαντάφυλλα, τα οποία σε αριθμό ξεπερνούσαν τα 5.000. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, το ζευγάρι ξόδεψε συνολικά για το «γαϊτανάκι» των δεξιώσεων και πάρτυ το ποσό των 2.000.000 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.