Επέτειος στον Λευκό Οίκο: Οι Ομπάμα γιορτάζουν 23 χρόνια έγγαμου βίου [φωτο]

Επέτειος στον Λευκό Οίκο: Οι Ομπάμα γιορτάζουν 23 χρόνια έγγαμου βίου [φωτο]

Με δύο φωτογραφίες των Μπαράκ – Μισέλ στα social media – μια ασπρόμαυρη από το παρελθόν και μια πιο πρόσφατη – ο Λευκός Οίκος «γιόρτασε» την 23η επέτειο γάμου του «πρώτου ζεύγους» των ΗΠΑ.

Στα ενσταντανέ Μπαράκ και Μισέλ είναι αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

Μετά την ανάρτηση, ακολούθησαν δεκάδες χιλιάδες likes, σχόλια και αναδημοσιεύσεις.

Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ Ρόμπινσον παντρεύτηκαν στις 3 Οκτωβρίου του 1992, στο Trinity United Church στο Σικάγο. Η Μισέλ ξεκίνησε ως σύμβουλός του άγνωστου τότε δικηγόρου  στη δικηγορική εταιρεία, όπου μπήκε για ένα καλοκαίρι ως εκπαιδευόμενος, ήταν όμως απόφοιτη του Princeton και του Harvard.

Σύμφωνα με την Huffington Post τον επόμενο κιόλας χρόνο η Μισέλ ξέχασε την πρώτη επέτειο του γάμου της. «Με ρώτησε,« Λοιπόν, τι θα κάνουμε το Σάββατο; » και του λέω, «γιατί τί είναι το Σάββατο;» Και ήταν η επέτειός μας – ξέχασα «.

Η απάντηση του προέδρου; «Κρύα», είχε πει η Πρώτη Κυρία στο «The View» το 2012.

Ο Ομπάμα, ο οποίος δεν διστάζει να κατακλύζει την σύζυγο του με εκφράσεις έρωτα και τρυφερότητας, πάντως δεν το ξέχασε ούτε αυτή τη φορά και ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter αυτή τη φωτογραφία, σχολιάζοντας ότι «23 χρόνια μαζί και συνεχίζουν δυνατοί». obama1

Στα αμερικανικά ΜΜΕ «φιγούραραν» στιγμιότυπα από τον κοινό έγγαμο βίο. obamich4 obamich3 obamich5 obamichelle1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
obamiche2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.