Aroma Earth Products: Ο καλύτερος καφές της Γλυφάδας στο πιο όμορφο μαγαζί των νοτίων προαστίων

Aroma Earth Products: Ο καλύτερος καφές της Γλυφάδας στο πιο όμορφο μαγαζί των νοτίων προαστίων

Μετά από μία πορεία που άλλαξε μέσα σε εννέα μόλις μήνες, τον χάρτη της γεύσης και της υγιεινής διατροφής στα νότια προάστια, το Aroma Earth Products, απέκτησε αυτό που όλοι οι, επώνυμοι και μη, πελάτες του ζητούσαν: “Τραπεζάκια έξω”!

Σερβίροντας, τον καλύτερο (και με διαφορά…) καφέ στην Γλυφάδα και διατηρώντας… εκνευριστικά χαμηλά τις τιμές (στο 50% των άλλων καθιστών καφέ της περιοχής), αλλά και κάνοντας μόδα στην Γλυφάδα τους μονοποικιλιακούς εξωτικούς καφέδες από Κούβα, Αιθιοπία, Γκαλαπάγκος, Ινδία κλπ. το Aroma Earth Products απέκτησε τον πλέον μοδάτο και “κόζι” χώρο για καθιστό καφέ της περιοχής στην γωνία των οδών Γιαννιτσοπούλου και Βασιλέως Γεωργίου, στην πλατεία Εσπερίδων.

Και επειδή ο καφές όταν τον πίνετε καθιστοί δεν πίνεται (ή δεν πρέπει να πίνεται) χωρίς συνοδευτική λιχουδιά, μαζί του σερβίρεται κι ένα κομμάτι μαύρης, λευκής ή σοκολάτας γάλακτος (και χωρίς ζάχαρη αν κάνετε διατροφή) από τις μοναδικές ποικιλίες σοκολατών του μαγαζιού, όλες χειροποίητες.

Στο “πρωινό” Aroma Earth Products θα συνοδέψετε τον 100% Arabica ή μονοποικιλιακό καφές σας (εναλλακτικά το τσάϊ ή την σοκολάτα σας) με γαλλικά, αλμυρά ή γλυκά κρουασάν φτιαγμένα από βούτυρο Heritage και διάφορα υλικά από αυτά που μόνο η φύση δίνει, χωρίς συντηρητικά, μαργαρίνες, ζωικά λίπη, κλπ. αλλά θα γευθείτε και τα τελειότερα muffins της Αθήνας σε τέσσερις γεύσεις: Μύρτιλο, σοκολάτα, καραμέλα και φουντούκι.

Ολα ψήνονται και καταναλώνονται μέσα σε τρεις ώρες. Οτι κρουασάν ή σφολιάτα περισσεύει χωρίς να πουληθεί μετά το τρίωρο, αποσύρεται!

Φυσικά μέσα στο μαγαζί “χάνεστε” στον κόσμο των υγιεινών απολαύσεων από τα μέλια, τις μαρμελάδες, τα γλυκά του κουταλιού (14 είδη), τις σοκολάτες (48 είδη), τα αποξηραμένα φρούτα (51 είδη), τους ξηρούς καρπούς (33 είδη) κλπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αργά το βράδυ, μ’ ένα ποτήρι κρασί ή σαμπάνια, τρώγοντας ξηρούς καρπούς, ή φρούτα του δάσους ή ακόμα και μικρά πεντανόστιμα αλμυρά κρουασάν με παρμεζάνα ή σολωμό, αλλά και καπνίζοντας ένα κουβανέζικο πούρο από την συλλογή του Aroma Earth Products θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα… παράλληλο σύμπαν, όπου το στιλ, η ποιότητα και η οικονομία, πάνε μαζί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.