ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δείτε τα ασυνήθιστα χόμπι 8 επιτυχημένων ανθρώπων (φωτο)

Δείτε τα ασυνήθιστα χόμπι 8 επιτυχημένων ανθρώπων (φωτο)

Όλοι χρειάζεται ένα έχουν ένα χόμπι. Να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους κάνοντας κάτι ευχάριστο και εποικοδομητικό. Ακόμη και όσοι διαχειρίζονται μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και περνούν πολλές ώρες στο γραφείο, πρέπει να έχουν ενδιαφέροντα και χόμπι.

Το Business Insider συγκέντρωσε τα χόμπι μερικών επιτυχημένων και κορυφαίων διευθυντικών στελεχών.

Ο Steve Wozniak παίζει πόλο Segway. Steve Wozniak plays Segway polo.

Ο συνιδρυτής της Apple είναι ένας από τους δημιουργούς του high-tech αθλήματος, στο οποίο οι συμμετέχοντες οδηγούν Segways αντί για άλογα.

Η Marissa Mayer ψήνει cupcakes. Marissa Mayer bakes cupcakes.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Yahoo, αποκάλυψε ότι απολαμβάνει να ψήνει cupcakes και να καταγράφει σε φύλλα εργασίας όλα τα συστατικά που χρειάζεται.

Ο Warren Buffett παίζει το γιουκαλίλι. Warren Buffett plays the ukulele.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Berkshire Hathaway έμαθε να παίζει το γιουκαλίλι όταν ήταν στο κολέγιο για να εντυπωσιάσει μια κοπέλα και τώρα θαμπώνει τους μετόχους με τις μουσικές του ικανότητές.

Ο Peter Thiel παίζει (εικονικό) σκάκι. Peter Thiel plays (virtual) chess.

Σε μια συνέντευξη του 2014 στο Tech Republic, ο συνιδρυτής του PayPal, είπε ότι το να παίζει σκάκι στο διαδίκτυο είναι αυτό που απολαμβάνει περισσότερο στον ελεύθερο χρόνο του.

«Είναι ένας παράξενος συνδυασμός της τέχνης και της επιστήμης και του αθλητισμού και είναι κάπως εθιστικό».

Ο Marc Benioff κάνει γιόγκα. Marc Benioff does yoga.

Όταν ήταν στην Oracle, ο Benioff άρχισε να κάνει γιόγκα για να χαλαρώνει.

Τώρα, η εταιρεία του, η Salesforce, διαθέτει στούντιο γιόγκα σε πολλά από τα γραφεία της και προσφέρει και μαθήματα στους εργαζομένους.

Η Arianna Huffington κοιμάται. Arianna Huffington catches up on sleep.

Η συν-ιδρύτρια της Huffington Post λέει στους φίλους της ότι «ο ύπνος είναι το μεγαλύτερο χόμπι μου». Κοιμάται τουλάχιστον οκτώ ώρες τη νύχτα.

Ο Dick Costolo φτιάχνει μέλι. Dick Costolo makes honey.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter ασχολείται φανατικά με τη μελισσοκομία.

«Ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα… είναι συναρπαστικός. Λατρεύω να τις κοιτάζω», δήλωσε στο Bloomberg.

Ο Sergey Brin κάνει τραπέζιο. Sergey Brin does trapeze.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συνιδρυτής της Google απολαμβάνει να συμμετέχει σε περιπετειώδεις δραστηριότητες, όπως το ιπτάμενο τραπέζιο. Μάλιστα παίρνει μαζί του κάποιους γενναίους υπαλλήλους της Google για να το δοκιμάσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.