ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αύτα είνα τα 4 σπίτια-καταφύγια που κάθε άντρας θα ονειρευόταν (φωτο)

Αύτα είνα τα 4 σπίτια-καταφύγια που κάθε άντρας θα ονειρευόταν (φωτο)

Οι περισσότεροι άντρες ονειρεύονται να έχουν το προσωπικό τους καταφύγιο. Ένα μαγευτικό μέρος όπου το παιχνίδι θα είναι ασταμάτητο, η μπύρα θα ρέει άφθονη και τα αγαπημένα τους τρόφιμα θα είναι πάντα διαθέσιμα.

Αν και τα στυλ ποικίλουν, δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για το ιδανικό αρσενικό καταφύγιο

Το κλασικό imgur.com

Οι άντρες με εκλεπτυσμένο γούστο, δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους αθλητική ομάδα με τους φίλους σας και να απολαμβάνουν ένα ή δύο ποτά. Σε αυτό το σπίτι υπάρχουν ελαιογραφίες, σε φωτογραφίες στους τοίχους τα μέλη της οικογένειας ή το αγαπημένο τους ιστορικό πρόσωπο. Διαθέτει βιβλιοθήκη και τζάκι.

Το μουσικό pinimg.com

Αυτό το σπίτι σίγουρα διαθέτει τεχνολογικό εξοπλισμό για συγγραφή τραγουδιών και μουσικής, φοβερά συστήματα ήχου και καταπληκτική ηχομόνωση για να νιώθετε σαν είστε σε συναυλία. Εκεί θα παίζετε με το δικό σας συγκρότημα ή θα οργανώνετε μουσικές βραδιές με φίλους.

Το επαγγελματικό hotstyledesign.com

Αν έχετε περιορισμένο χώρο, ή δουλεύετε από το σπίτι υπάρχει μια σύγχρονη εκδοχή ενός σπιτιού- εταιρικού γραφείου. Επιλέξτε ένα μεγάλο γραφείο από ξύλο ποιότητας και διακοσμήστε τους τοίχους με πτυχία ή πιστοποιητικά από τις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Ένας μεγάλος άνετος καναπές είναι απαραίτητο στοιχείο.

Το φοιτητικό theridernews.com

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι και κάποιοι άνδρες που αν και πάνε χρόνια που άφησαν το Πανεπιστήμιο, θέλουν να νιώθουν πως βρίσκονται ακόμα σε εκείνη την ηλικία. Πεταμένα ρούχα και κουτάκια μπύρας παντού, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του σπιτιού. Τίποτα εκεί μέσα δεν θυμίζει έναν ώριμο άντρα αλλά έναν άντρα που θέλει να μείνει για πάντα παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.