ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κάντε διακοπές σαν τον James Bond σε 5 υπέροχα ξενοδοχεία [φωτό]

Κάντε διακοπές σαν τον James Bond  σε  5 υπέροχα ξενοδοχεία [φωτό]

Όταν ο James Bond θέλει ένα Σαββατοκύριακο μακριά, το κάνει πάντα με το σωστό τρόπο. Είτε ξελογιάζοντας μελαχρινές στις Μπαχάμες είτε κάνοντας αναγκαστική προσγείωση στην έρημο της Βολιβίας, ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι σε κάθε ταινία ταξιδεύει πολλά μίλια μακριά.

Στην 50χρονη πορεία του, ο Bond έχει επισκεφθεί σχεδόν 50 χώρες, πραγματικές και φανταστικές και στην τελευταία του ταινία, ο 007 ανακαλύπτει ορισμένα νέα εγκεκριμένα σημεία.

Οι δραματικές σκηνές με όμορφα τοπία και πολυτελείς προορισμούς είναι σήμα κατατεθέν των ταινιών του και στο Spectre, την 24η ταινία του, ο Bond επισκέπτεται το Λονδίνο, το Μαρόκο, το Μεξικό, την Αυστρία και τη Ρώμη.

Θέλετε να κάνετε διακοπές όπως ο μυστικός πράκτορας υπηρεσιών; Εδώ είναι μερικές από τις πιο θεαματικές τοποθεσίες γυρισμάτων του

Grand Hotel Ciudad de Mexico, Μεξικό

Στην ταινία Spectre ο Bond ταξιδεύει στο Μεξικό για δεύτερη φορά. Εκεί θα απολαύσετε εκτός των άλλων, ένα απο τα καλύτερα μαρτίνι (χτυπημένο, όχι ανακατεμένο).

Ξενοδοχείο Edition, Λονδίνο

Το διαχρονικό ξενοδοχείο έχει υποβληθεί πρόσφατα σε μια σύγχρονη ανακαίνιση, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε απαιτητικό κύριο που θέλει να δειπνήσει με κρασί στο παραδοσιακό δωμάτιο από ξύλο βελανιδιάς και το σύγχρονο δροσερό lobby bar.

Grandhotel Pupp, Δημοκρατία της Τσεχίας http://static.standard.co.uk/s3fs-public/styles/story_medium/public/thumbnails/image/2015/10/26/16/Festive_Hall_2.jpg

Το φανταστικό ξενοδοχείο Splendide που εμφανίζεται στην πρώτη ταινία του Daniel Craig δεν είναι στην πραγματικότητα στο Μαυροβούνιο, αλλά η κινηματογράφηση έλαβε χώρα στο Grandhotel Pupp στην πόλη του Karlovy Vary στην Τσεχική Δημοκρατία. Αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων έχει ανοίξει από το 1711 και έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ως τόπος γυρισμάτων για την ταινία «La Vie en Rose» με την Marion Cotillard και το Shanghai Knights με τον Jackie Chan.

Shangri-La Bosphorous, Κωνσταντινούπολη http://static.standard.co.uk/s3fs-public/styles/feed/public/thumbnails/image/2015/10/26/16/Shangri-La.jpg http://static.standard.co.uk/s3fs-public/styles/story_medium/public/thumbnails/image/2015/10/26/16/Bosphorus%20evening%20view%20from%20Shangri-La%20Suite.jpg

Η αρχή του Skyfall βρίσκει τον Bond στην Τουρκία, αναζητώντας έναν κλεμμένο σκληρό δίσκο στην Κωνσταντινούπολη. Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται ακριβώς στην άκρη των εκβολών του Sukhyi, ιδανικό σημείο για μια γρήγορη απόδραση με το ταχύπλοό σας.

Hotel Cipriani, Βενετία http://www.thedrinksbusiness.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/05/Hotel_Cipriani_Venice.jpg

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Hotel Cipriani παρουσιάστηκε στο Casino Royale του 2006. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο έχει απαράμιλλη θέα στη λιμνοθάλασσα και το Παλάτι των Δόγηδων. Σε βενετσιάνικο στυλ, οι εσωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι με εκλεκτά τοπικά έργα τέχνης, τοπική κουζίνα και την πιο πολυτελή πισίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.