ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε το απόλυτο lear jet των 50 εκατομμυρίων ευρώ με τις εντυπωσιακές ανέσεις (φωτο, βίντεο)

Δείτε το απόλυτο lear jet των 50 εκατομμυρίων ευρώ με τις εντυπωσιακές ανέσεις (φωτο, βίντεο)

Σε πρόσφατο μεγάλο σόου για ιδιωτικά τζε στην Ευρώπη, η Embraer παρουσίασε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αεροπλάνα που μπορεί να αγοράσει κάποιος σήμερα. Το Lineage 1000E είναι η επιτομή της χλιδής και του αστείρευτου πλούτου, καθώς με 25 μέτρα μήκος και ύψος πάνω από 2,5 μέτρα στην καμπίνα, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 19 επιβάτες. Η διαμόρφωση αυτή αφορά κυρίως την χρήση του ως επιχειρηματικό αεροπλάνο, για μεγάλες εταιρίες και την μεταφορά των στελεχών της σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Όμως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο για το συγκεκριμένο αεροπλάνο είναι ο τρόπος που μπορεί κανείς από τους ελάχιστους που μπορούν να το αποκτήσουν να διαμορφώσουν το εσωτερικό του. Στην ουσία μπορούν να το μετατρέψουν σε μία μικρή σουίτα πολυτελέστατου ξενοδοχείου, με κρεβατοκάμαρα, τραπεζαρία, καθιστικό και φυσικά ένα πολύ  μεγάλο μπάνιο.

Ο κατάλογος των παροχών είναι ατελείωτος, από ζεστό νερό για το μπάνιο, παγομηχανή, ψυγείο, κάβα για τα κρασιά, καφετιέρες κάθε είδους, κουζίνα (κανονική και μικροκυμάτων) και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους για να μπορέσει να χωρέσει αποθέματα για μεγάλα ταξίδια. Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι υπάρχει ότι πιο εξελιγμένο εμφανίζεται στην αγορά σε ότι αφορά την διασκέδαση των επιβατών, με απίστευτες οθόνες και παροχή σύνδεσης Wi-Fi καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι υπάρχει και έξτρα καμπίνα για πιλότους, οι οποίοι θα αποτελούν το δεύτερο πλήρωμα σε περίπτωση πολύωρου ταξιδιού. Παράλληλα, σύμφωνα με την εταιρία, οι ιδιοκτήτες του δεν χρειάζεται να είναι προσεκτικοί με το τι παίρνουν μαζί τους, καθώς η χωρητικότητα για αποσκευές είναι τεράστια, πολύ μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο lear jet υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά.

Σε ότι αφορά τα πτητικά του χαρακτηριστικά, είναι ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο έχει να παρουσιάσει η σημερινή τεχνολογία σ’ αυτής της κατηγορίας αεροπλάνα, με πολύ εξελιγμένο σύστημα avionics της Honeywell, και προγημένο σύστημα fly-by-wire που ελέγχει όλες τις παραμέτρους της πτήσεις. Η αυτονομία του αρκεί για πτήσεις έως τα 5.300 μίλια, με μία ταχύτητα που αγγίζει τα 543 μίλια την ώρα, σε ύψος που αγγίζει τα 41.000 πόδια. Όσο για το κόστος της πτήσης, μια… τυπική πτήση για ένα τέτοιο αεροπλάνο από το Λονδίνο έως το Ντουμπάι διάρκειας 7,5 ωρών θα ξεπερνά τα 160.000 ευρώ, ενώ μια πιο business κατάσταση, από το Λονδίνο έως τη Γενεύη διάρκειας 1,5 ωρών θα κοστίζει λίγο πάνω από 40.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.