Τα 10 ομορφότερα ρολόγια για το 2015- Εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα (φωτο)

Τα 10 ομορφότερα ρολόγια για το 2015- Εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα (φωτο)

Κάποια από αυτά μάλιστα είχαν ήδη βραβευθεί απο το περίοπτο Grand Prix D Horlogerie De Geneva, στην αντίστοιχη κατηγορία τους.

1. Faberge, «Compliquee Peacock»

Η ουρά του παγωνιού ανοίγει για να δείξει τα λεπτά, ενώ ο εξωτερικός δακτύλιος γυρίζει για να δείξει τις ώρες. Κέρδισε το βραβείο High Mech Lady’s Watch.

2. MB&F, «Arachnophobia»

Η εντυπωσιακή αράχνη είναι εμπνευσμένη από το γλυπτό Mamam του γνωστού Louise Bourgeois.

3. Audemars Piguet, «Diamond Punk»

Το βραβευμένο στην κατηγορία Top Jewlery Watch χρειάζεται 1.440 ώρες για να κατασκευαστεί και 8.000 διαμάντια.

4. Blancpain, «Shakudo»

Το ρολόι που απεικονίζει τον Ινδουιστή θεό Γκανες κατασκευάζεται από χαλκό και χρυσό και νίκησε στην κατηγορία Artistic Craft.

5. Bulgari, «Diva»

Ο γνωστός οίκος δημιουργεί ένα πραγματικό κόσμημα από ροζ χρυσό, διαμάντια και ρουμπίνια, ενώ στο καντράν βρίσκεται η mother of pearls.

6. Ikepod, «Hourglass»

Σχεδιασμένο από τον γνωστό Mark Newson του Applewatch, η σύγχρονη αυτή κλεψύδρα περιέχει αντί για άμμο, 8 εκατομμύρια νανοκόκκων. 

7. Antoine Preziuso, «Tourbillion of Tourbillions»

Το ρολόι που βραβεύτηκε με το Innovation Award, θα κατασκευαστεί μόνο σε πέντε αντίτυπα κάθε χρόνο.

8. Jaquet Droz, «Charming Bird»

Ο νικητής στην κατηγορία Innovation διαθέτει ένα μικροσκοπικό πουλί που τραγουδάει και κουνάει τα φτερά του.

9. Hublot, «Big Bang»

Το διάσημο ρολόι του οίκου γιόρτασε τα δέκατα γενέθλια του με την ειδική έκδοση «Broderie, κατασκευασμένο από ασήμι και ανθρακονήματα και κέρδισε στην κατηγορία Lady’s Watch.

10. Piaget, «Double Sided Cuff»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νικητής στην κατηγορία Revival Prize.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.