ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λετίθια V/S Ράνια: Οι δυο βασίλισσες ντύθηκαν στα ίδια χρώματα… αλλά ποια “νίκησε”; (φωτό)

Λετίθια V/S Ράνια: Οι δυο βασίλισσες ντύθηκαν στα ίδια χρώματα… αλλά ποια “νίκησε”; (φωτό)

Πρόκειται για δύο από τις ομορφότερες και κομψότερες βασίλισσες του κόσμου. Ράνια της Ιορδανίας και Λετίθια της Ισπανίας βρέθηκαν μαζί και εντυπωσίασαν. Εις διπλούν. 

Το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ισπανία. Εφθασε χθες και οι δύο βασίλισσες είχαν ήδη δύο συναντήσεις. Ντυμένες σαν να ήταν… συνεννοημένες στα κόκκινα το πρωί και στα μαύρα το βράδυ, έδωσαν άπειρα καρέ στους φωτογράφους. 

Τολμηρά στιλέτα, εντυπωσιακά φουστάνια, μοδάτες, σικάτες και σέξι όσο επιτρέπεται για μια βασίλισσα, οι δύο γυναίκες ανάγκασαν με τις χθεσινές κοινές τους εμφανίσεις πολλούς να θελήσουν να… ψηφίσουν ανάμεσα στις δύο. Το σίγουρο είναι ότι η Λετίθια έκανε πιο συντηρητικές επιλογές από την Ιορδανή Ράνια. 

Ράνια V/S Λετίθια 

Φλογερό κόκκινο μεν, σε αυστηρή γραμμή δε. Τολμηρή στο χρώμα, συντηρητική στις γραμμές. Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά της πρωινής ενδυματολογικής επιλογής της βασίλισσας Λετίθια. 

Την ίδια ώρα η βασίλισσα της Ιορδανίας πόζαρε δίπλα της εμφανώς πιο χαλαρή, σε ντύσιμο και στιλ. Ενα μαντό με λεπτό κόκκινο καρό και μεγάλες τσέπες με ένα απίθανο ζευγάρι γόβες την έκαναν να μοιάζει πολύ πιο… σύγχρονη από την «ομόλογό της». 

Αλλά και το βράδυ, η Ράνια αποδείχθηκε πιο τολμηρή. Αν και οι δυο βασίλισσες ντύθηκαν στα μαύρα, η μια έμοιαζε βγαλμένη από τη… ναφθαλίνη και η άλλη όμορφη, φρέσκια, σύγχρονη. 

Η 45χρονη Ράνια κατάφερε για μια ακόμη φορά μέσα σε μια μέρα να επισκιάσει την 43χρονη Λετίθια. Επέλεξαν το ίδιο χρώμα και το ίδιο χτένισμα για το δείπνο στο παλάτι, αλλά οι εμφανίσεις τους δεν έμοιαζαν σε τίποτα. 

Κλασικό, πολυφορεμένο, βαρύ χωρίς λόγο. Το μίντι φόρεμα που φορούσε η Λετίθια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντυπωσιακό, με μια λέξη το φουστάνι της Ράνια, εκθαμβωτικό το λουκ της. Τόνισε τη μέση της, έβαλε λάμψη στο ντύσιμό της με το σωστό τρόπο, έπιασε τα μαλλιά της επάνω αλλά με τρόπο νεανικό και έβαλε το παπούτσι που δεν άφησε καμία ασυγκίνητη. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.