ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπάκιγχαμ: Έκλεισε η τραπεζαρία του παλατιού… για να μην τους πέσει το ταβάνι στο κεφάλι!

Μπάκιγχαμ: Έκλεισε η τραπεζαρία του παλατιού… για να μην τους πέσει το ταβάνι στο κεφάλι!

Αν η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε σχέδια που περιελάμβαναν την τραπεζαρία του παλατιού, θα πρέπει να τα αλλάξει. Κινδυνεύει αν μπει εκεί μέσα.

Η τραπεζαρία του Μπάκιγχαμ έκλεισε, εξαιτίας ανησυχίας για την ασφάλεια του ταβανιού της. Η βασίλισσα ενημερώθηκε για αυτό και όποιες εκδηλώσεις είχαν προγραμματιστεί σε αυτό το χώρο, θα γίνουν αλλού.

Η πολυτελής τραπεζαρία βρίσκεται στη δυτική πτέρυγα του κτιρίου και έχει κόκκινη ταπετσαρία. Κατά τις επισκέψεις επισήμων, οι καλεσμένοι της βασίλισσας αποσύρονται εκεί για να απολαύσουν τον καφέ τους, μετά από τη δεξίωση στην αίθουσα χορού, όπως έγινε πρόσφατα όταν η Ελισάβετ υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Κίνας.

«Σε έναν έλεγχο ρουτίνας διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με ένα από τα δοκάρια στο ταβάνι της τραπεζαρίας. Προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση, δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο δωμάτιο», ανέφερε ο εκπρόσωπος του παλατιού, που διευκρίνισε ότι τα διπλανά δωμάτια δεν έχουν επηρεαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.