Πολυτέλεια στα 15 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο [φωτο]

Πολυτέλεια στα 15 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο [φωτο]

Το καλοκαίρι θεωρείται ιδανική περίοδος για μια κρουαζιέρα, αρκεί να επιλέξετε και το σωστό πλοίο με το οποίο θα ταξιδέψετε.

Οι αναγνώστες του Conde Nast Traveler επέλεξαν τα 15 καλύτερα και πιο εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια στα οποία θα βρείτε όλες τις ανέσεις και την πολυτέλεια που αναζητάτε κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας έτσι ώστε να μην βαρεθείτε ούτε στιγμή αλλά παράλληλα να νιώθετε πιο άνετα και από το ίδιο σας το σπίτι.

15. National Geographic Explorer 15. National Geographic Explorer

14. Nieuw Amsterdam 14. Nieuw Amsterdam

13. River Splendor 13. River Splendor

12. Avalon Creativity 12. Avalon Creativity

11. Seabourn Quest 11. Seabourn Quest

10. Crystal Serenity 10. Crystal Serenity

9. Wind Spirit 9. Wind Spirit

8. Norwegian Getaway 8. Norwegian Getaway

7. Silver Explorer 7. Silver Explorer

6. Disney Fantasy 6. Disney Fantasy

5. American Glory 5. American Glory

4. Swiss Jewel 4. Swiss Jewel

3. Viking Longship Idun 3. Viking Longship Idun

2. S.S. Catherine 2. S.S. Catherine

1. River Allegro

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
1. River Allegro
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.