ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον Λευκό Οίκο: 4 σχεδιαστές στην υπηρεσία της Μ. Ομπάμα

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον Λευκό Οίκο: 4 σχεδιαστές στην υπηρεσία της Μ. Ομπάμα

Η Μισέλ Ομπάμα επιστράτευσε τέσσερις ντιζάινερ για να βάλουν τη σφραγίδα τους σε τρεις διαφορετικές αίθουσες της προεδρικής κατοικίας. Την Καρολίνα Χερέρα, τον Ντούρο Ολόουγου και το δημιουργικό δίδυμο Ουμπέρτο Λεόν και Κάρολ Λιμ, που αποτύπωσαν με το δικό τους τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η Χερέρα έντυσε το China Room και το δέντρο του με ναυτικό καρό και μεταξωτούς φιόγκους σε «μπλε καλούα», ο Ολόουγου το Vermeil Room με αφρικανικά υφάσματα, ιταλικές μινιατούρες και κούκλες-αντίκες από τη Γαλλία και οι Λιμ και Λεόν τη βιβλιοθήκη, με χειρόγραφες σελίδες, στυλιζαρισμένους φιόγκους από χαρτί και αποσπάσματα από τη λογοτεχνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την δουλειά της Αμερικανο-Βενεζουελανής Χερέρα, του Νιγηριανού Ολόουγου και των ασιατικής καταγωγής Νεοϋορκέζων Λιν και Λεόν θα γνωρίσουν περισσότεροι από 68.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, οι οποίο αναμένονται αυτή την εορταστική περίοδο στο Λευκό Οίκο. Ανεκτίμητο μάρκετινγκ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.