ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ντιζάιν και χλιδή στα ταχύπλοα των… 5 εκατ. ευρώ (φωτο)

Ντιζάιν και χλιδή στα ταχύπλοα των… 5 εκατ. ευρώ (φωτο)

Ο φημισμένος Ιταλικός οίκος σπορ αυτοκινήτων, Bugatti, χαρίζει το όνομα της στο νέο μοντέλο του γνωστού κατασκευαστή πολυτελών γιοτ, Palmer & Johnson, σ έναν γάμο άνεσης και ταχύτητας.

Η νέα σειρά ταχύπλοων σκαφών «Niniette» φέρει το όνομα του ιταλικού θρύλου της ταχύτητας και θα κατασκευάζεται σε τρεις μέχρι στιγμής εκδοχές ανάλογα με το μέγεθος τους. Με μήκος 42, 63 και 88 πόδια αντίστοιχα, τα τρία νέα μοντέλα θα μπορούν να πλεύσουν με ταχύτητες μέχρι και 43 κόμβους/ώρα, κάτι δηλαδή σαν την αντίστοιχη veyron (το γνωστό μοντέλο της bugatti), αλλά αυτή την φορά στο νερό.

Τα ανοικτά σκάφη κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και τιτάνιο και σχεδιασμένα με την βοήθεια των ατελιέ της Bugatti θα χρειάζονται 12 μήνες για να ναυπηγηθούν και οι τιμές τους θα ξεκινούν από 2 εκατομμύρια ευρώ για το μικρότερο μοντέλο και θα ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια για το μεγαλύτερο αδερφάκι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(φωτο: Palmer & Johnson)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.