ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πούλησαν σπίτι, άφησαν δουλειές και εξερευνούν τον κόσμο! [φωτο]

Πούλησαν σπίτι, άφησαν δουλειές και εξερευνούν τον κόσμο! [φωτο]

 

Είναι νέοι, ωραίοι και σίγουρα από τους πιο τολμηρούς ανθρώπους στον κόσμο. Η Charlie Smith και ο αρραβωνιαστικός της, γνωστός ως Captain, τα τίναξαν όλα στον αέρα και ζουν μια ζωή σαν παραμύθι.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και να κάνει τον γύρο του κόσμου με σκάφος. Ζουν μια εμπειρία ζωής. Ο άλλοτε αρχιτέκτονας και το μοντέλο/κορίτσι του καιρού στο ITV εγκατέλειψαν τα πάντα και κάνουν τον γύρο της Ευρώπης. Πήραν το ρίσκο χωρίς να έχουν πείρα στις θάλασσες.

Αφού πούλησαν το σπίτι τους στο Jersey, η 29χρονη Charlie και ο 34χρονος Captain “πάγωσαν” τα σχέδια γάμου τους για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή τον Μάιo με το σκάφος τους Silver Paws. Άφησαν τα πάντα πίσω τους και πλέουν γύρω στη δυτική Μεσόγειο. Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Κορσική, Σαρδηνία και άλλοι προορισμοί βρίσκονται ανάμεσα στις στάσεις τους. Οι φωτογραφίες τους αποτυπώνουν τα μοναδικής ομορφιάς τοπία που έχουν συναντήσει στο ταξίδι ζωής.

Οι τυπικές ημέρες τους περιλαμβάνουν ηλιοθεραπεία, διάβασμα, μουσική και φυσικά εξερεύνηση των νέων πόλεων όπου κάνουν και τα απαραίτητα ψώνια τους. “Μπορούμε να καθίσουμε και να συζητάμε για ώρες στο σκάφος. Ήταν ένα ρίσκο που πήραμε. Γνωρίσαμε ανθρώπους που έχουν άποψη για ένα διάλειμμα καριέρας σε αυτό το στάδιο της ζωής μας. Οι περισσότεροι περιμένουν να συνταξιοδοτηθούν για να πάνε κρουαζιέρα”, δήλωσε η Charlie στη Mail Online.

“Αρραβωνιαστήκαμε το 2013 αλλά μέχρι στιγμής τα σχέδια γάμου έχουν μπει σε αναμονή, καθώς ξοδέψαμε τον προϋπολογισμό του γάμου για το σκάφος”, παραδέχτηκε. Όσο για τις δυσκολίες της κατά τα άλλα ειδυλλιακής περιπέτειας; Είχαν προβλήματα με την πρόσβαση στο ίντερνετ, κάτι που δυσκόλευε την πρόγνωση του καιρού και την ενημέρωση του blog τους. Η άλλη μεγάλη δυσκολία ήταν οι δουλειές, όπως το πλύσιμο ρούχων που παίρνει πολλές περισσότερες ώρες.

Ενώ θέλουν να δουν όσο περισσότερα μπορούν, δεν βιάζονται. “Αν ο καιρός δεν είναι καλός, δεν το ρισκάρουμε και περιμένουμε”. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη και θα επιστρέψει στο Jersey για τα Χριστούγεννα, ώστε να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.