Σουηδία: To πρώτο ξενοδοχείο από πάγο ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες! [φωτό]

Σουηδία: To πρώτο ξενοδοχείο από πάγο ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες! [φωτό]

To πρώτο ξενοδοχείο από πάγο ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες του και είναι έτοιμο να υποδεχθεί κόσμο στις απίστευτες σουίτες του στη Σουηδία.

Το να κατασκευάζεις ένα μαγικό ξενοδοχείο κάθε χρόνο δεν είναι σίγουρα εύκολη υπόθεση. Για το συγκεκριμένο μάλιστα ξενοδοχείο χρειάζονται 5.000 τόνοι φυσικού πάγου. Όσο η θερμοκρασία πέφτει υπό του μηδενός, η κατασκευή του ξενοδοχείου ξεκινά και χρειάζεται περίπου 2 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Το ξενοδοχείο δεν στερείται σε τίποτα σε σχέση με τα παραδοσιακά ξενοδοχεία. Περιλαμβάνει εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, εκκλησία, υπερπολυτελή δωμάτια, μπαρ ,σάουνα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων στους επισκέπτες του.

Δείτε τις φώτο εδώ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.