ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ταξίδια μηνών με κρουαζιερόπλοια… χλιδής (φωτό)

Ταξίδια μηνών με κρουαζιερόπλοια… χλιδής (φωτό)

Αν το ταξίδι του Φιλέα Φόγκ σας γοήτευσε όταν ήσασταν παιδιά, αυτές οι κρουαζιέρες σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Και οι πέντε προτάσεις υπόσχονται τον «γύρο του κόσμου» σε 101, 115, 120, 128 ή σε 180 μέρες!

1) Crystal Serenity, Crystal Cruises

Το κρουαζιέρα των 101 ημερών που αναχωρεί από το Σαν Φρανσίσκο και θα σας ταξιδέψει στην Αλάσκα, την Ασία, την Αυστραλία και τον Νότιο Ειρηνικό μπορεί να σας κοστίσει μέχρι και 199.370$ το άτομο αν επιλέξετε την ακριβότερη εναλλακτική του «Penthouse Suite» με την οποία παίρνετε μαζί και έναν προσωπικό μπάτλερ.

2) Silver Whisper, Silversea

Εάν πρόκειται να περάσετε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω σε ένα πλοίο, τότε η καλύτερη επιλογή ίσως είναι αυτή εδώ. Για μια κρουαζιέρα που περνά από 31 χώρες και σταματά σε 51 συνολικά λιμάνια, τα 201.250$ που θα πληρώσει το άτομο αν διαλέξει το μοναδικό διαμέρισμα του πλοίου, την «Owner Suite», μοιάζουν ευκαιρία.

3) Queen Elizabeth, Cunard

Το θρυλικό κρουαζιερόπλοιο της Cunard, η «Βασίλισσα Ελισάβετ», ξεκινά από το Σάουθαμπτον το 120ημερων ταξίδι του, με στάσεις μεταξύ άλλων στην Μαδέιρα, στην Ναμίμπια και στο Κουρακάο, θα σας στοιχίσει 194.000$ το άτομο αν θέλετε να περάσετε κυριολεκτικά «βασιλικά» στην 128τμ «Grand Suite».

4) Seven Seas Navigator, Regent

Αν θέλετε με ένα μόνο ταξίδι να κάνετε κρουαζιέρα στην Μεσόγειο, να περάσετε τη Διώρυγα του Παναμά, να φάτε εξωτικά εδέσματα στην Γαλλική Πολυνησία και να επισκεφθείτε την Ινδία προτού καταλήξετε ξανά πίσω στο Μαιάμι, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Αρκεί να εξασφαλίσετε τα 162.000$ που χρειάζεται το άτομο για να νοικιάσει την εκπληκτική «Master Suite».

5) Insignia, Oceania Cruises

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια και πιο ακριβή κρουαζιέρα είναι αυτή εδώ. Σε 180 μέρες θα βρεθείτε στο Χονγκ Κονγκ, στη Σιγκαπούρη, στα Μπόρα Μπόρα, στη Χαβάη, στην Ζανζιβάρη και στην Μυαναμάρ. ΟΙ τιμές ποικίλουν όπως και στις υπόλοιπες τέσσερις προτάσεις, αν θέλετε όμως πραγματικά ξεχωριστές διακοπές θα πρέπει να αποχωριστείτε περί τα 300.000$ το άτομο για να μείνετε στην μοναδική «Owner’s Suite».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.