Banyan Tree Mayakoba: Ένα μεξικάνικο ξενοδοχείο ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου! [φωτό]

Banyan Tree Mayakoba: Ένα μεξικάνικο ξενοδοχείο ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου! [φωτό]

Φτάνοντας ο ταξιδιώτης στην Playa Del Carmen, το κοσμοπολίτικο θέρετρο του Μεξικού, μεταφέρεται έξω από την πόλη Riviera Maya, στο πολυτελές ξενοδοχείο Banyan Tree Mayakoba.

Δεν είναι ένα τυχαίο κατάλυμα: ψηφίστηκε το τρίτο καλύτερο στο Μεξικό και κατατάχθηκε στην 27η θέση στα 100 κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο.

Κι αυτό δεν είναι τυχαίο, αν δει κανείς τι προσφέρει το ξενοδοχείο στους επισκέπτες: κάθε μία από τις 16 ιδιωτικές βίλες έχει τη δική της πισίνα- και δύο κοινές, αν κάποιον θέλει να κοινωνικοποιηθεί στη διάρκεια του μπάνιου του. Η ίδια η βίλα περιλαμβάνει ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, χωλ, γυάλινες πόρτες από το ταβάνι ως το πάτωμα, πολυτελές μπάνιο, walk-in wardrobe και γιγάντιο τζακούζι για χαλάρωση κάτω από τα αστέρια.

Ο επισκέπτης μπορεί να έχει τον προσωπικό του σεφ και υπηρεσίες σπα που έρχονται στο δωμάτιό του με ένα τηλεφώνημα. Επιλέγοντας το πρόγραμμα Intimate Moments το τζακούζι γεμίζει με αρωματικά έλαια και άλατα μπάνιου καθώς και ροδοπέταλα, ενώ γύρω γύρω ατμόσφαιρα φτιάχνουν τα αναμμένα κεράκια. Συμπεριλαμβάνεται το κρασί ή η σαμπάνια.

Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο καθώς προσφέρονται ταϊλανδέζικα, ευρωπαϊκά αλλά και μεξικάνικα μενού.

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί μπουφές για το πρωινό με ποικιλία που εντυπωσιάζει.

Το μπαρ προσφέρει μεξικανικά τάπας, φρέσκα θαλασσινά αλλά και υπέροχα κοκτέιλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
bayantrrr01strwrs12bayantrrr02bayantrrr03bayantrrr04bayantrrr05bayantrrr06bayantrrr07bayantrrr08bayantrrr09bayantrrr10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.