Ιδού πώς περνάνε οι νταντάδες των παιδιών των πλουσίων (φωτό)

Ιδού πώς περνάνε οι νταντάδες των παιδιών των πλουσίων (φωτό)

Πτήσεις με ιδιωτικά jet, ψώνια από διάσημους μόδιστρους και παρέα με βασιλιάδες και διάσημους είναι συνήθως πράγματα που ζουν οι πλούσιοι, όμως δεν είναι μόνοι τους.

Μία πολύ μικρή ομάδα νταντάδων για παιδιά σούπερ-πλουσίων έχει την δυνατότητα να περνά βασιλικά στο πλευρό των γόνων των διάσημων και των πλουσίων εργοδοτών τους.

nanny_2.JPG

Mία από αυτές είναι και η 27χρονη Filippa Christian που τα τελευταία χρόνια δουλεύει για πλούσιους και διάσημους πελάτες, μεταξύ των οποίων και αστέρες του Χόλιγουντ. nanny_3.JPG

Η Filippa πάει στην δουλειά της με ιδιωτικό αεροσκάφος ή first class, ενώ όπως τονίζει δεν τις επιτρέπεται για λόγους ασφαλείας να πει για ποιους εργάζεται. nanny_4.JPG

“Ήμουν τυχερή και βρέθηκα καλεσμένη σε μία ιδιωτική βίλα στην Ιταλία με προσωπικό άνω των 50 ατόμων”, σημειώνει η γεννημένη στην Αυστραλία Filippa, που παραδέχεται πως εξαιτίας της δουλειάς της έχει επισκεφτεί μέρη που ούτε είχε φανταστεί ότι υπήρχαν. nanny_5.JPG

“Έχω πάει στην Αμερική, την Ινδία, της Μπαχάμες, τα ΗΑΕ και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες”, σημείωνει. nanny_6.JPG

Η Philippa λέει πως αν και πολλές φορές, λόγω των ταξιδιών χρειάζεται να παλέψει με το… jet lag, βρίσκει χρόνο να εξερευνήσει του εξωτικούς προορισμούς που πάει με την οικογένεια της οποίας προσέχει τα παιδιά. nanny_7.JPG

“Θυμάμαι την πρώτη φορά που ταξίδεψα first class δεν ήξερα τι να κάνω αλλά ευτυχώς το παιδί που πρόσεχα ήξερε”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν ζούσε στο Nassau στις Μπαχάμες, πολλές νταντάδες διάσημων που βρίσκονταν στην ίδια περιοχή τα Σαββατοκύριακα έφευγαν και έκαναν κρουαζιέρες στα νησιά της Καραϊβικής.

Το καλό είναι πως παρά τους κανόνες που πρέπει να τηρεί κατά γράμμα, πολλές φορές τα πλούσια αφεντικά είναι γαλαντόμοι μαζί της, αφού μία φορά που αναγκάστηκε να δουλέψει στα γενέθλιά της της επέτρεψαν να ψωνίσει με την πιστωτική τους κάρτα ότι ήθελε, σαν το δώρο τους προς αυτή. nanny_8.JPG

Η Paola Diana, από την Ρώμη διοικεί την επιχείρηση Nanny & Butler, όπου και βρίσκει προσωπικό στους διάσημους και ζάμπλουτους πελάτες της.

“Οι νταντάδες μπορούν να περάσουν εκπληκτική ζωή. Ποτέ δεν έχουν ταξιδέψει με ιδιωτικό jet πριν και έτσι έχουν μία απίστευτη εμπειρία”, σημειώνει η Diana.

“Πρόκειται για ένα όνειρό τους που γίνεται πραγματικότητα και είναι μόνο 20 χρόνων κορίτσια”, αναφέρει.

Οι νταντάδες μπορούν να κερδίζουν από 40.000 ευρώ το χρόνο, όταν ξεκινούν την δουλειά τους, έως και 135.000 ευρώ το χρόνο.

“Οι καλές νταντάδες κερδίζουν 2.000 ευρώ την εβδομάδα”, τονίζει η 40χρονη CEO. nanny_9.JPG

H Αμερικανίδα babysitter Holly Bammert έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, της Παρθένες Νήσους, την Ουρουγουάη και διάφορα τροπικά νησιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
nanny_10.JPG
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.