Οι “χρυσοί” κληρονόμοι: Τα 14 πιο πλούσια παιδιά του κόσμου, που θα διαδεχτούν δημιουργούς αυτοκρατοριών [βίντεο]

Οι “χρυσοί” κληρονόμοι: Τα 14 πιο πλούσια παιδιά του κόσμου, που θα διαδεχτούν δημιουργούς αυτοκρατοριών [βίντεο]

Αυτό που λένε «από μικρός στα βάσανα»; Σε αρκετές περιπτώσεις αυτό δεν ισχύει, και χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι τα 10 πλουσιότερα παιδιά (υπό την έννοια των γιων/ κορών/ εγγονών, όχι απαραίτητα της παιδικής ηλικίας) στον κόσμο, τα οποία παρουσιάζονται σε λίστα του «TheRichest».

Σύμφωνα με τη λίστα λοιπόν, τα 14 πλουσιότερα παιδιά στον κόσμο είναι:

  • Σούρι Κρουζ (η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς)
  • Σεΐχης Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ (πρίγκιπας του Ντουμπάι και γιος του πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων)
  • Βαλεντίνα Παλόμα Πινό (η κόρη της Σάλμα Χάγεκ και του Φρανσουά Ανρί Πινό)
  • Πέτρα και Ταμάρα Έκλεστον (κόρες του «βασιλιά» της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστον)
  • Έμε και Μαξ Άντονι (τα δίδυμα του Μαρκ Άντονι και της Τζένιφερ Λόπεζ)
  • Ίντια Ρόουζ και Φον Τζέιμς (οι εγγονές του Πολ Ρέιμοντ, ιδιοκτήτη του πρώτο βρετανικού κλαμπ με τόπλες χορό και «βασιλιά» των βρετανικών πορνογραφικών περιοδικών)
  • Χάτζι Αμπντούλ Αζίμ (πρίγκιπας του Μπρουνέι)
  • Πίτερ και Χάρι Μπραντ (οι γιοι του μεγιστάνα των media, Πίτερ Μπραντ)
  • Βοραγιούντ Γιουβιντάγια (ο κληρονόμος της «αυτοκρατορίας» του παππού του, Τσαλέο Γιουβιντάγια, δημιουργού του Red Bull)
  • Μπλου Άιβι Κάρτερ (κόρη του Jay-Z και της Μπιγιονσέ)
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.