ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές των πλουσιόπαιδων του Instagram (φωτό)

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές των πλουσιόπαιδων του Instagram (φωτό)

Τα Χριστούγεννα έφυγαν… Κάποιοι δεν πέρασαν καλά, κάποιοι πέρασαν τέλεια και κάποιοι άλλοι ακόμα καλύτερα. Αλλοι οικογενειακά στο σπίτι, άλλοι έξω με παρέα, άλλοι στο χωριό τους και άλλοι σε εξωτικούς προορισμούς.

Μέσα σε όλους που πέρασαν με τον δικό τους τρόπο τις γιορτινές μέρες, υπάρχουν και τα πλούσια παιδιά του Instagram, που έζησαν για μια ακόμα φορά μέσα στα πάρτι και τη χλιδή.

Οπως φαίνεται δεν πέρασαν άσχημα, αφού φόρεσαν τα καλά τους, «πάρταραν» μέχρι πρωίας, ήπιαν, διασκέδασαν σε όποια πόλη του κόσμου βρέθηκαν.

Ο Νίκι Κάουφμαν, για παράδειγμα, πριν φτάσει στις Μπαχάμες βεβαιώθηκε πως είχε πάρει μαζί του τα οκτώ μπουκάλια πανάκριβης σαμπάνιας.

Από την άλλη πλευρά, μια ιδιωτική πτήση ήταν ο μόνος τρόπος να πετάξει η 19χρονη Αλισον Τονγκ, η οποία δεν παρέλειψε να ποστάρει ανάλογη φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας «ο αγώνας είναι πραγματικός».

Ο Τζέικομπ, μπορεί να έμεινε στη Νέα Υόρκη, πριν αναχωρήσει για την πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο, Σαν Χουάν, αλλά έδωσε στον εαυτό του την ευκαιρία να απολαύσει το ξενοδοχείο The Plaza με πούρα και σαμπάνια.

Στη Νέα Υόρκη ήταν και η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι, η οποία ποζάρε με το ασημένιο της φόρεμα μπροστά σε ένα δένδρο με δεκάδες δώρα από κάτω.

Στο Παρίσι επέλεξε να ταξιδέψει ο αυτοαποκαλούμενος Λόρδος Ράιαν, με το Four Season να ανοίγει τις πύλες του και να τον φιλοξενεί (η βραδιά εκεί στοιχίζει περίπου 1.500 ευρώ). Σε μια του φωτογραφία παρουσιάζει τα τεράστια κρυστάλλινα γλυπτά, που απεικονίζουν πιγκουίνους, τα οποία σχεδίασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ξενοδοχείου Τζεφ Λίθαν.

Φυσικά, δεν υπάρχουν Χριστούγεννα χωρίς δώρα, με τα περισσότερα πλούσια παιδιά του Instagram να δημοσιεύουν φωτογραφίες με αυτά που τους πήραν.

Ο μόνος τρόπος για να παραμείνει ζεστός ένας νεαρός ήταν να σκεπαστεί με την Hermes κουβέρτα του, δίπλα στα χαρακτηριστικά πορτοκαλί κουτάκια του οίκου. Ενας άλλος πάλι έλαβε ένα μήνυμα-δώρο από τον πατέρα του, ο οποίος τον πληροφόρησε πως ο λογαριασμός του έχει επιπλέον 12.800 ευρώ.

Ο Κάιλ Πάρσον πόζαρε με τη γούνα του, ενώ άλλοι μας έδειξαν τα ρολόγια τους. Πιθανότατα ο δικός του Αι Βασίλης να μην έχει καμία σχέση με τον χοντρούλη με την άσπρη γενειάδα που περιμένουν τα άλλα παιδιά του πλανήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.