ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Είναι 18 χρονών, ζει μια χλιδάτη ζωή και προκαλεί με τις φωτογραφίες της τους χρήστες των social media! (φωτό)

Είναι 18 χρονών, ζει μια χλιδάτη ζωή και προκαλεί με τις φωτογραφίες της τους χρήστες των social media! (φωτό)

Είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της περίφημης σελίδας των πλουσιόπαιδων του Instagram.  Η 18χρονη Κλαρίς Λαφλέρ πετά μονό σε πρώτη θέση ή με το ιδιωτικό της τζετ, κάνει διακοπές με σούπερ γιοτ και αγοράζει μόνο ρούχα και παπούτσια των αγαπημένων της σχεδιαστών όπως Christian Louboutin, Karl Lagerfeld and Valentino Garavani.

Παρότι ο χρηματοδότης της χλιδάτης αυτής ζωής που κάνει είναι ο επιχειρηματίας πατέρας της (δραστηριοποιείται στο χώρο των πλαστικών, των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και των εφημερίδων), η ίδια, μιλώντας στη Daily Mail δηλώνει ότι ανυπομονεί να αρχίσει να δουλεύει για να βγάζει τα δικά της χρήματα. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει business σε πανεπιστήμιο της Αυστραλίας και το όνειρό της είναι να αναλάβει τις επιχειρήσεις του πατέρα της. 

Οταν δεν διαβάζει, δεν πηγαίνει για ψώνια, δεν δουλεύει και δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο, η Λαφλέρ… ταξιδεύει. Οχι φυσικά όπως όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί. «Εχω έναν τραπεζικό λογαριασμό που μου έχει ανοίξει ο γενναιόδωρος μπαμπάς μου. Θέλει το καλύτερο για τα παιδιά του και πάντα λέει ” πες μου αν χρειαστείς περισσότερα χρήματα”».  Ντρέπομαι να σας πω πόσα χρήματα ξόδεψα σε ρούχα και αξεσουάρ. Τόσα όσα άλλοι δεν θα σπαταλούσαν γενικά σε ένα χρόνο», αναφέρει η νεαρή δίνοντας ένα… περίγραμμα του ποσού που ξοδεύει σε χλιδές. 

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους η 18χρονη από την Αυστραλία ταξίδεψε στη Γαλλία για ψώνια αλλά και για σκι στις Αλπεις, στο Μονακό, το Ντουμπάι, τα νησιά Φίτζι και άλλα τροπικά νησιά. 

Οσον αφορά το Instagram, όπου η Λαφλέρ έχει 15.000 ακολούθους η νεαρή λέει ότι λαμβάνει συχνά αρνητικά σχόλια. «Είμαι ένας αρκετά εύκολος στόχος γιατί είμαι μια νεαρή ξανθιά καπέλα και έτσι οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να με χαρακτηρίσουν ως μπίμπο, παλιόπαιδο, πόρνοι και άλλα παρόμοια». 

«Την περασμένη εβδομάδα ένας άνδρας στο Τwitter μου είπε ότι θα ήθελε να είχα καρκίνο. Αλλοι με κατηγορούν ως εγωίστρια και μου συστήνουν να δώσω τα λεφτά μου για φιλανθρωπίες. Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να υπερασπιστώ στον εαυτό μου, ξέρω ποια είμαι. Αν με ήξεραν θα γνώριζαν ότι η οικογένειά μου έχει φιλανθρωπικό ίδρυμα που βοηθά άτομα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να σπουδάσουν». 

«Καταλαβαίνω απόλυτα το γεγονός ότι οι άνθρωποι γενικεύουν και κρίνουν πολύ  αρνητικά τον τρόπο ζωής μας όπως ότι πληρώνουμε 600 δολάρια για να κάνουμε υδρομασάζ με σαμπάνια», τονίζει και προσθέτει: «Το να είναι κάποιος πλούσιος δεν σημαίνει ότι σπαταλάει λεφτά αριστερά και δεξιά, φορά ρούχα γνωστών σχεδιαστών και πολλά χρυσαφικά ταυτόχρονα. Ετσι δεν μοιάζεις πλούσιος, μοιάζεις με χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πρέπει να υπάρχει κουλτούρα και υπόβαθρο πίσω από τα λεφτά γιατί αλλιώς απλά ο κόσμος θα γελάει μαζί σου. Πόσο χαζή θα φαινόμουν αν ήμουν πανάκριβα ντυμένη και δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ένα κακό από ένα καλό κρασί; Ή αν δεν ήξερα πως πίνεται η σαμπάνια».

«Κάποιοι άνθρωποι, όπως εγώ, χρησιμοποιούν το Ιnstagram σαν ένα μικρό ημερολόγιο και μοιράζονται μικρά όμορφα πράγματα που τους συμβαίνουν με άτομα που τους εκτιμούν. Κάνουμε και όμορφα πράγματα τα οποία κάποιοι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν. Λαμβάνω e-mails από άτομα που με ευχαριστούν γιατί τους δίνω κίνητρα να δουλέψουν σκληρότερα για να αποκτήσουν τον ίδιο τρόπο ζωής με εμένα», καταλήγει η 18χρονη. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.