Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, είναι η νέα Κάρλα Μπρούνι της Αμερικής; (φωτό)

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, είναι η νέα Κάρλα Μπρούνι της Αμερικής; (φωτό)

Μίλησε σχεδόν για όλα στη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar η Μελάνια Τραμπ. Και αυτό γιατί απέφυγε να απαντήσει ερωτήσεις ή επειδή δεν απάντησε ξεκάθαρα. Αυτό βέβαια, ήταν και το αναμενόμενο, αν υπολογίσει κανείς τη στάση που κρατάει το τελευταίο διάστημα, από τότε δηλαδή που ο σύζυγός ξεκίνησε τον αγώνα για να διεκδικήσει το χρίσμα των ρεπουμπλικανών.

Την Alex Kuczynski που την υποδέχτηκε στο πολυτελές και στην κυριολεξία χρυσό διαμέρισμά της  στο κέντρο του Μανχάταν την εντυπωσίασε εξαρχής με το ντύσιμό της και την αριστοκρατική, θα έλεγε κάποιος, στάση της. Με ένα ροζ φόρεμα Antonio Berardi και ασορτί Louboutin γόβες, η σύζυγος του μεγιστάνα στεκόταν δίπλα στο παράθυρο χαζεύοντας έναν ουρανοξύστη που χτίζεται απέναντι από τον Πύργο Τραμπ. Έχοντας γνωρίσει από πρώτο χέρι την σημασία του όρου υπερβολή τον χαρακτηρίζει ως τέτοιον, ενώ ένας ελαφρύς αναστεναγμός βγαίνει από μέσα της.

Η  Kuczynski μην μπορώντας να αντισταθεί στα τετριμμένα, περιγράφει και αυτή στο άρθρο της το χρυσοποίκιλτο σπίτι της οικογένειας. Η συζήτηση των δύο γυναικών όμως ξεκινάει από την επικαιρότητα, από την συμμετοχή δηλαδή του μεγιστάνα στην μάχη των αμερικανικών εκλογών και από την σιωπηλή στάση της ίδιας που που τόσο σχολιάζεται τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.

Με ειλικρίνεια η Μελάνια παραδέχεται ότι όλο αυτό είναι σχεδιασμένο και ότι ο κόσμος είναι περίεργος για το πρόσωπό της. «Επιλέγω να μην πάρω πολιτική θέση δημόσια επειδή αυτή είναι η δουλειά του συζύγου μου. Είμαι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένη στην προσωπική μου ζωή, και ανάμεσα σε εμένα και τον σύζυγό μου γνωρίζω όλα όσα συμβαίνουν. Τα ακολουθώ από το Α ως το Ω. Αλλά επιλέγω να μην βρίσκομαι στην καμπάνια. Έκανα αυτή την επιλογή. Έχω την δική μου άποψη. Είμαι κύριος του εαυτού μου και νομίζω ότι στον άντρα μου αρέσει αυτό», λέει η Σλοβένα Μελάνια αποκαλύπτοντας ότι η απόφαση να κατέβει στις εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ήταν εύκολη.

Η δημοσιογράφος συνεχίζει το άρθρο της επαινώντας την Μελάνια. Φανερά εντυπωσιασμένη από την εμφάνιση της σχολιάζει το δέρμα της, τα μάτια της και προχωράει σε μία γενικότερη περιγραφή, ενώ φέρνει στην επιφάνεια μία ακόμα πλευρά, πιο επιθετική, της κοσμοπολίτισσας Τραμπ. «Δεν είμαι ντροπαλή», της λέει κατά την διάρκεια της συνέντευξης μην διστάζοντας να καταφερθεί εναντίον όλων όσων δεν την γνωρίζουν αλλά την σχολιάζουν στην τηλεόραση για να αποκτήσουν το δικό τους «15λεπτο φήμης».

Έχοντας πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας η κ. Μελάνια παραδέχεται για τον σύζυγό της ότι «δεν είναι πολιτικά ορθός, αλλά λέει την αλήθεια». «Είναι ένας υπέροχος ηγέτης, ο καλύτερος ηγέτης, ένας απίστευτο διαπραγματευτής», υποστηρίζει.

Η αντιμεταναστευτική στάση του Ντόναλντ Τραμπ είναι το επόμενο ζήτημα που πέφτει στο τραπέζι και ενώ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, η Μελάνια καταφέρνει να το χειριστεί με επιδεξιότητα. Η ίδια άλλωστε κατάφερε να πάρει την Αμερικανική υπηκοότητα μετά από μεγάλες προσπάθειες το 2006, ένα χρόνο αφού παντρεύτηκε τον μεγιστάνα, και 10 χρόνια από τότε που απέκτησε βίζα εργασίας.

Αν ο σύζυγός της γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ θα γίνει μόλις η δεύτερη πρώτη κυρία που θα έχει γεννηθεί εκτός των ΗΠΑ. Στην ερώτηση όμως για μία ενδεχόμενη παρουσία της στον Λευκό Οίκο, καταφέρνει να ξεγλιστρήσει με μαεστρία και να μην απαντήσει. «Αν συμβεί, θα το συζητήσουμε τότε», απαντάει.

Μην μπορώντας να αφήσει την πιθανότητα αυτή ασχολίαστη η δημοσιογράφος σημειώνει στο άρθρο της ότι θα θυμίζει πρώην πρώτες κυρίες που ακολούθησαν έναν πιο «προνομιακό» τρόπο ζωής όπως η Νάνσυ Ρίγκαν και η Κάρλα Μπρούνι. Η Μελάνια Τραμπ όμως φαίνεται να έχει εντυπωσιαστεί μόνο από την Τζάκι Κένεντι την οποία χαρακτηρίζει «όμορφη, κομψή και απλή αλλά θηλυκή».

Ποια είναι

Η Μελάνια Κνάους γεννήθηκε στο Νόβο Μέστο της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Ο πατέρας της είχε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και η μητέρα της ήταν σχεδιάστρια ρούχων, ενώ στα παιδικά της χρόνια έκανε ρυθμική και σκι στην Ιταλία και την Αυστρία. Σπούδασε αρχιτεκτονική και σχέδιο στο πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στο Μιλάνο, ενώ πόζαρε για τον  Helmut Newton και τον Mario Testino, αλλά και για το Sports Illustrated το 2000.

Στα 28 της το 1998 γνωρίζει τον κατά 24 χρόνια μεγαλύτερό της Ντόναλντ Τραμπ σε ένα πάρτι. Όπως λέει η ίδια δεν του έδωσε τον αριθμό της γιατί συνοδευόταν από μία άλλη κοπέλα. Αντίθετα ζήτησε εκείνη τον δικό του αριθμό γιατί ήθελε να δει αν θα της έδινε τον πραγματικό. Ο επιχειρηματίας, όχι μόνο της έδωσε τον αριθμό του, αλλά και όλα τα πιθανά τηλέφωνα στα οποία θα μπορούσε να τον βρει. Το πρώτο τους ραντεβού έγινε σε ένα από τα πιο in εστιατόρια της Νέας Υόρκης και η ίδια υποστηρίζει ότι το θυμάται σα να ήταν μόλις δύο μήνες πριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Παλμ Μπιτς το 2005 και η Μελάνια έβαλε ένα Dior που χρειάστηκε πάνω από 1.000 ώρες για να ραφτεί. Έκτοτε ο έγγαμος βίος φαίνεται να κυλά ήρεμα. Απέκτησαν ένα παιδί, και διατηρούν τέλειες σχέσεις με τα μεγαλύτερα παιδιά του Ντόναλντ, ενώ ο ένας σέβεται πάντα τις απόψεις του άλλου. «Όποιον κι αν έχεις παντρευτεί, πρέπει να συνεχίσεις να ορίζεις εσύ ο ίδιος τη ζωή σου», λέει και καταλήγει μιλώντας για τον σύζυγό της: «Δεν θέλω να τον αλλάξω. Και ούτε αυτός θέλει να αλλάξει εμένα».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.